Следва

Дебютната колекция на Джон Галиано за Maison Martin Margiela

Men’s exhibit: Пролетната кампания на Prada

Пролетната кампания на Prada, в ролите: Итън Хоук, Ансел Елгорт, Джак О'Конъл и Майлс Телър, които се появяват в кадрите заснети от модния фотограф Крейг МакДийн, между Ню Йорк и Лос Анджелис...

All fashion преди 9 години

*На снимката горе Ансел Елгорт

За прекрасната пролетната кампания на Prada в ролите влизат: Итън Хоук, Ансел Елгорт, Джак О'Конъл и Майлс Телър, които се появяват в кадрите заснети от модния фотограф Крейг МакДийн, между Ню Йорк и Лос Анджелис. Снимките показват портрети и близки планове на актьорите уловени в динамични пози. Например, Хоук е хванат как разрязва снимка с ножица, докато Елгорт бели мандарина с остър нож.


*Итън Хоук

В кадрите - някои от тях черно-бели, някои в ярки контрастни тонове, актьорите носят най-емблематичните аутфити от пролетната колекция на Prada, която пресъздава седемдесетте в пропорциите и силуетите на дрехите си.


*Майлс Телър

Спортните костюми на Хоук и Телър са украсени с контрастиращи шевове, докато Елгорт и О’Конъл залагат на небрежна визия, изразена в графичен пуловер с висока яка, плетена жилетка и панталони от деним. Рекламната кампания се очаква да бъде показана не международната публика този месец. 

Джак О'Конъл

More All fashion