Следва

Лошите навици, които да забравим през тази година

Какво ново: Carven L’Eau de Toilette - Подчертан дух на свежест и свобода

За какво мечтаят младите жени днес? Трудно е да се кажe …

Body преди 9 години

За какво мечтаят младите жени днес? Трудно е да се каже… но щом това, което бленуваме е неуловимо и  неосезаемо, то мечтите и свободата са последното ни спасение и истинският лукс на съвременния свят.

Точно тази свобода, тази свежест, този дух на победител водел мадам Carven, когато се наела да създаде нова марка във вече доста конкурентния свят на модата. През 1945 г. Carven била вече невероятно модерна марка. През 2009 г., благодарение на талантливия Гийом Анри, Carven отново се зарея във висините. През 2015 г. е още по-креативна и по-желана марка, която въпреки че се подновява, остава все така достъпна за всички.

Какво всъщност определя духа на Carven?

Тази марка е деликатна комбинация от женственост, наивност и любопитство, определен парижки дух с вродено усещане за шик и простота.

Стилът, въплътен в жени, за които другите казват, когато ги срещнат на улицата, че „те го имат“ … без дори да го осъзнават: жени, които са спонтанни, естествено елегантни, весели, но никога лекомислени.

Точно този дух доведе до създаването на Carven Le Parfum.

Carven L’Eau de Toilette

Навсякъде, където бе лансиран, Carven Le Parfum триумфира. Влезе уверено в най-изисканите домове – от Колет до Хародс и Сакс Пето Авеню, и бе мигновено разбран, оценен и носен с удоволствие.

Жените харесват всичко в него – от неизказаната грациозност на аромата, през изчистената бутилка, до елегантния етикет върху изящното гърло на бутилката.

И понеже жените обичат да имат избора и са истински кралици, Carven още веднъж събра под вещото ръководство на Гийом Анри талантливото трио, за да създаде новия аромат - Carven L’Eau de Toilette.

Тиери де Башмаков: уникален!
“Ако Carven L’Eau de Toilette беше цвят, той щеше да е зелен” , спонтанно споделя дизайнерът, когато го питат как си го представя. Зелен като символ на свободата, жизнеността, женствеността. Зелен като поздрав към емблематичния цвят, знаков за марката.

Франсис Кюркджиян: аромат, който се носи с бриза…
“Представях си Carven L’Eau de Toilette като лека дреха с елегантна кройка и определено „градски“ шик. Може да се носи така лесно, както и Le Parfum, но направен от друга материя, може би по-въздушна. Съвсем естествено оригиналния жасмин бе заменен от фрезия за абсолютна цветна лекота. Събудих и дървесната хармония в тази композиция, така че да се смеси деликатно с мускуса.”

Мартон Перлаки:  докоснат от изящество…

Младият модел изпъква сред днешните стандартни модни икони със своите: естествена изящност и деликатност, сияйно лице, с детските й черти и неустоима усмивка. Различна, разчувстваща, очарователна и истинска, тя всъщност е въплъщение на стилът на Carven.

Eau de Toilette Spray се предлага в опаковка от 30, 50 и 100 мл., съответно на цени от 84, 124 и 160 лева.

More from View Sofia

More Body