Следва

Goodbye, Sugar Baby! Или как да откажем захарта в няколко лесни стъпки

Как да се справим с напуканите устни?

Здравите и розови устни са мечта за всяко момиче...

Life преди 9 години

Здравите и розови устни са мечта за всяко момиче. Текстурата и цветът им разкриват много за нашето здраве и начин на живот като цяло, а и за скритите страни на нашата природа като жени. Навици като цигари, алкохол, използването на неподходящи или спорни козметични продукти, както и студеното време навън могат да ги направят да изглеждат тъмни, сухи и нездрави. Което не искаме, нали?

Защото, когато лицето е красиво, нищо такова не трябва да отвлича вниманието от него. Мнозина смятат, че е невъзможно да постигнат траен резултат за красиви устни, но истината е, че с малко, но точни грижи, можем да имаме устните, за които винаги сме мечтали. 

Ето и няколкото лесни съвета, които да следваме сами вкъщи, и с които завинаги да забравим проблема "напукани устни":

Нанесете малко мед преди лягане и масажирайте за няколко минути с мека четка. Това ще премехне сухия горен слой на напуканите устни и ще ги направи меки и страхотно гладки.

Домашно приготвената паста от розови листа и сметана ще омекоти устните и ще възвърне естествения им цвят.

Смесете половин чаена лъжичка зехтин с малко захар и мед. Получената каша се разбърква добре и се нанася върху устните.

За още по-меки и привлекателни устни, използвайте изцеден сок от цвекло, кориандър, моркови или мента. 

Масажът с половин резен лайм прави чудеса с устните. 

Не изхвърляйте каймака на свареното мляко! Вместо това го използвайте като крем, който ще овлажни и ще запази устните меки задълго. 

Две или три малини, смесени с лъжица гел от алое вера и капка мед, са чудесен начин за постигане на здравословен цвят на устните.

Микс от глицерин и лимонов сок в сотношение 1:1 значително ще изсветли тъмните устни.

Редовната употреба на вазелин или балсам за устни с естествени съставки ще пази устните меки по всяко време. 

More Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 16 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 16 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.