Следва

Max Factor - Грим за брюнетки

Roadster от Cartier

Да създадеш парфюм е изкуство, което малцина владеят. Но парфюмеристът Матилд Лорен познава тайната за добиване на най-прекрасното...

Beauty News преди 15 години

Да създадеш парфюм е изкуство, което малцина владеят. Но парфюмеристът Матилд Лорен познава тайната за добиване на най-прекрасното ухание почти толкова добре, колкото и самата природа. Точно затова изящният като бижу нов мъжки аромат от Cartier може да се нарече съвършен.

Като истински денди Roadster следва собствената си съдба, нежно се променя и те изкушава да се потопиш в свежите нотки на английска мента, която те обгръща като леден полъх.

Ароматът на Roadster изкушава с чуствената и успокояваща хармония на пачули, цистус, лабданум и ванилия, които са обгърнати от земното ухание на кашмиреното дърво.

Новият парфюм от Cartier се идентифицира с ценността на скъпоценните камъни, а ароматът интерпретира духа на марката и стремежа й към красота и независимост. Както бижутерите на марката създават изящна шлифофка на скъпоценните камъни, така и парфюмериста претворява жизнения папратов-минерален акорд, умело улавяйки мимолетното усещане за хладна мента.

Roadster залага на силата на ментата, като тя е последвана от пиперлива, украсена с бергамот нотка, която създава фин, изчистен, свеж и енергичен, бял облик на аромата.

Бутилката на Roadster е елегантна и изчистена, като отразява чистотата на минералната нотка на самия ароматен елексир. Сиво, черно и бяло се съюзяват, за да образуват леща, през която човек може да види шеметната наситеност на самия аромат. Елегантната бутилка е вдъхновена от корпуса на часовника Roadster, като залага на свръх мъжествения дизайн, а изящната капачка в матирана стомана и пръстена, изработен от качествена гума, които го нареждат сред елита.

Roadster Тоалетна вода спрей, 50мл – 110лв.
Roadster Тоалетна вода спрей 100мл – 155лв.
Roadster Афтър шейф лосион 100мл – 103лв.
Roadster Дезодорант- спрей, 150мл – 56лв.
Roadster део-стик, 75мл. – 48лв.

More from View Sofia

More Beauty News