Следва

„Дневниците на Константин“ от Димо Колибаров

Какво гледахме тази седмица: "Хакер"... и то само заради Крис Хемсуърт

Новата холивудска продукция ще ви потопи във виртуалния свят на киберпространството. Там няма...

Movies & TV преди 9 години

Новата холивудска продукция ще ви потопи във виртуалния свят на киберпространството. Там няма добри и лоши, а гении, за които обикновените правила не важат. Те са способни с един клик на мишката да предизвикат срив на борсата, да ограбят банка и дори да предизвикат ядрена катастрофа. За тях свободата и тяхното разбиране за морал и ценности са над световния ред. Единствената сила, която може да спре един хакер, е друг хакер. И тук съдбата на света се оказва в ръцете на новия холивудски секс символ Крис Хемсуърт в ролята на компютърен гений, който излежава присъда за киберпрестъпления в щатски затвор.



Някой използва код, който той е създал, и правителствата на САЩ и Китай за първи път решават да работят заедно. Екшън сцените ще ви разходят из екзотичните потайности на Хонг Конг и Мала Азия. Ще разберете, че на света има само един сървър, в който не може да се проникне виртуално, защото е изобретен и защитен от самите хакери. Накрая обаче, ще ви остане малко блудкаво усещане, че след обещаващото начало следва стандартната холивудска развръзка. Все пак присъствието на Крис и крупните планове на мускулестото му тяло и сини очи са достатъчно основателна причина да отделите два часа за кино тази седмица.



В останалите роли ще видите: Виола Дейвис, Тан Вей и Уан Лихом. Сценаристи са Морган Дейвис Фьол и Майкъл Ман, който е и режисьор на филма. Премиерата на „Хакер” по кината е на 16 януари 2015 година.
 

More Movies & TV