Следва

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 19 - 25 януари

Консуматорска висша мода от Тайлър Шийлдс

Поредица от по-игриви снимки, показващи как висок клас марки са превзели живота ни чрез своята вездесъщност и полезност.

Events преди 9 години

Известният фотограф Тайлър Шийлдс, който развива творчеството си по ширините на Лос Анджелис, снимайки звезди като Линдзи Лоън, Миша Бартън, Ема Робъртс, а същевременно занимаващ се и с много лични проекти, като чисто новия Indulgence, отново намери начин да прикове вниманието ни към мониторите.

Артистът показа последните си творби, които в случая са поредица от по-игриви снимки, показващи как висок клас марки са превзели живота ни чрез своята вездесъщност и полезност.

"Идеята, която имах, създавайки Indulgence беше да покажа респектиращи брандове през очите на обикновени продукти, като цитирам в най-добрия смисъл - консуматорството. Вярвам, че в бъдеще всичко ще бъде висок клас", заяви прогонозите си Шийлдс, чиито работи, макар и спорни, дават безгрижен коментар на някои наболели социални теми. 











More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.