Следва

Кой как избра да се рекламира: Наташа Поли за Емилио Пучи

Baby Boom! 9 родни знаменитости в трескаво очакване на своите наследници

В сезонът на бебетата ще се включат Дичо и Карина, които след седем годишна връзка най-накрая се решиха да имат наследник, Галена Великова и гръцкият й...

All fashion преди 9 години

Новата година е предвестник на много нови неща, а за редица родни знаменитости тя е свързана и с появата на нов член в семейството. Този вълнуващ и същевременно много труден етап в живота, част от звездите предпочитат да запазят за себе си, или пък разкриват съвсем малко подробности около него, докато други, точно обратното, с охота разказват за всички етапи, през които минават.

И независимо дали са избрали публичността или са решили да изживеят момента само със своята половинка, бъдещите родители си приличат по едно нещо - всички те очакват децата си с голяма радост и любов. В сезонът на бебетата ще се включат Дичо и Карина, които след седем годишна връзка най-накрая се решиха да имат наследник, Галена Великова и гръцкият й съпруг Константинос, които са заедно от цели 17 години, Александър Кадиев и танцьорката Таня, Славена Вътова и годеникът й Юлиян Цолов, Ирина Тенчева и Иван Христов, които се решиха на общо дете, Жени и Ваня Джаферович, Карина Караньотова и Васил Петров, Биляна Гавазова и новата й половинка Тодор Христов.

Запознайте се отблизо със задаващите се "малки звезди" и техните родители в галерията по-горе...

More All fashion