Следва

Discovery Channel отбелязва 70-годишнината от освобождаването на Аушвиц

Брадърката Зара заби австралиец

Брадърката Зара заби австралиец

People of art преди 9 години

Зара е била шута на сина на бившия земеделски министър Георги Танев - Иван Танев, известен като Универсалния. Брюнетката се е разделила окончателно с издирвания от Интерпол Танев в края на миналата година, научи ,,Всеки ден".

Причината за края на близо 3-годишната им връзка най-вероятно е страхът у бившата брадърка от евентуални съдебни действия срещу нея. Красавицата се е изплашила да не попадне на мушката на криминалисти заради любимия си, издадоха приближени до Зара. Универсалния е издирван от няколко години от Интерпол с червена бюлетина заради източени над 60 милиона лева от ДДС.

Контрабандният бос и моделката живееха в Дубай, където се радваха на луксозен начин на живот. Зара отскачаше до България поне два пъти в годината, за да се види със семейството си. Според запознати тя е била следена от агенти на ДАНС в продължение на месеци, което доста я е изнервило.

Другата причина за раздялата между Иван и Трендафилова е спонтанният аборт, който тя направи в края на 2013 г. Бившата на Христо Сираков бе забременяла през лятото на същата година, но не можа да износи бебето и го загуби.

Откакто претърпяла аборта, отношенията между варненката и Универсалния са се влошили, разкриха запознати. Двамата започнали постоянно да се карат и още тогава тя се замислила за раздяла със заможния си приятел, но заради факта, че няма друг спонсор и ще трябва да се върне в България, манекенката отложила края на отношенията им с близо една година.

В края на изминалата 2014-а Зара се е разделила окончателно с Танев. Тя се опасявала, че покрай него може и тя да отиде в затвора за съучастничество или за отказ да съдейства на службите за залавянето на бандита.

Заради бившата участничка в първия ,,Биг Брадър" Иван Танев заряза жена си - манекенката Цветелина Бранкова и трите си деца. За 3-годишната му връзка с красавицата баровецът се е охарчил с няколко милиона. Той спонсорираше всички пътувания на брюнетката, която не пестеше финансите му и обиколи половината свят за негова сметка. Мълви се дори, че й е купил апартамент в центъра на София.

След края на отношенията им Светлозара е останала да живее в Дубай, като в момента е гадже с австралиец на име Ерик. Според източниците ни въпросният младеж се занимава с бизнес и също може да се похвали със значителни месечни финансови постъпления.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра