Следва

Преди славата и след това

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Неподходящ цвят, неподходящ тоалет, неподходящ момент да се появи с него... 

All fashion преди 9 години

Гуинет в телесно 

Неподходящ цвят, неподходящ тоалет, неподходящ момент да се появи с него... Въпреки хилядите пъти, в които й се е налагало да се среща с публика, я на червения килим, я в някое телевизионно шоу, Гуинет успя да сбърка в преценката си затова как да изглежда преди дни в The Tonight Show. Актрисата дори толкова издразни модните критици, че те побързаха да поставят дрехата й в телесен цвят сред най-лошите й попадения изобщо и, за съжаление, всички бързо се съгласиха с поставената 'диагноза'.



Crime of fashion?



Всъщност е доста трудно да повярваме, че има хора, които биха дали 750 долара за този чифт, и даже силно се надяваме именно липсата на такива да е причината, поради която той е бил намален до 225 долара преди дни.

Въпреки етикета Moschino (Да, те наистина са дело на Jeremy Scott) и въпреки многофункционалността си, все пак могат да бъдат нещо като жартиери и нещо като дънки едновременно, обзалагаме се, че действителност не съществуват разумни индивиди, които биха носили подобно произведение. Но все пак трябва да има някой там, който ще ги носи, или защо изобщо съществуват? Защо наистина?

openingceremony.us
 

'Волюм ефект'







По наше мнение Кайли Дженър е абсолютно прекрасно изглеждаща млада жена. Но в селфитата, които 17-годишната Кайли публикува напоследък е малко трудно да не забележим нещо променено, да, говорим за устните, които сякаш прогресивно нарастват с всяка следваща снимка. Сигурно е трудно да бъдеш най-малкта сестра в мега успешния и също толкова суетен клан Кардашиян / Дженър и непрекъснато да се сравняваш с успешните си каки, но в крайна сметка нито една от тях, въпреки значителната разлика в годините, не е прибягвала до подобна намеса.

С оглед възрaстта на най-малката сестра от клана, смятаме, че действията й са абсолютно "извън контрола" на настойниците й, което не бива да се случва. В съвсем тийнейджърска възраст тя вече е лишена от естествената си красота за сметка на визия на по-скоро порно актриса, което не можем да преглътнем, колкото и уиски да изпием. И не че изглежда зле момичето, но трябва да съществува някакво чувство за мярка... 

Селфито на Мис Израел постави друга Мис в капан





мис Ливан

Всички понякога си правим селфита, признаваме си, забавно е, но, оказа се, че един подобен кадър може да доведе до доста неприятности. Точно такъв е случаят с една снимка, която Мис Израел, Дорон Маталон, е направила в Маями, където най-красивите жени в света са се събрали за конкурса Мис Вселена. На въпросната снимка Дорон е застанала до Мис Ливан, Сали Грейг, заедно с Мис Словения и Мис Япония.

До тук всичко изглежда добре, но след като снимката се появи из социалните мрежи, тя предизвика лавина от недоволство в двете държави, които технически са във война, въпреки че границата им е сравнително спокойна от 2006 година насам. Голяма част от обвиненията бяха отправени към брюнетката от Ливан, която в своя защита коментира, че израелката я дебнела да си направи заедно с нея снимка и в крайна сметка успяла да я изненада.

Мислим си, кому е нужно това...  
 

More All fashion