Следва

Крем супа от карфиол

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица от Мишел Обама

Спечелила сърцата на милиони хора по света, Първата дама на САЩ наистина буди възхищение с кариерата си, силния си дух и не на последно място - уникалния си стил...

Celebrities преди 9 години

Спечелила сърцата на милиони хора по света, Първата дама на САЩ наистина буди възхищение с кариерата, силния дух и не на последно място - уникалния си стил. През май 2006 година, списание "Essence" я нарежда сред 25-те най-вдъхновяващи жени. Само преди дни тя отпразнува 51-я си рожден ден, и по този повод посвещаваме днешните цитати на нея. Зареждаме се малко оптимизъм от една наистина силна жена. Мишел Обама!

"Един от уроците, с който израснах беше винаги да оставам вярна на себе си и никога да не позволявам някой да ме отклони от целите ми. И така, когато чувам отрицателни и фалшиви атаки, аз просто не инвестирам енергия в тях, защото знам коя съм".

"Успехът е смислен и пълноценен само, ако го чувстваш като свой собствен".

"В нашия живот винаги трябва да имаме трима приятели: един, който да върви пред нас, за да го следваме; един, който да върви до нас и, който ще бъде с нас във всеки етап от пътуването ни; и накрая един, за когото ще се върнем в миналото и ще вземем със себе си, след като сме разчистили пътя."

"Не допускайте хора до себе си, които ви тежат. И вярвайте на инстинктите си... добрите отношения се усещат добре. Усещат се правилно. Те не нараняват. Не носят болка. Това не е просто някой, за когото искате да се омъжите, това са приятелите, които избираме, това са хората с които сами избираме да се обградим".

"Просто правете това, което работи за вас, защото винаги ще има някой, който мисли различно".

"И в моя собствен живот, по собствен начин, съм се опитвала да върна на тази страна това, което ми е дала. Ето защо напуснах работа в адвокатската кантора и започнах кариера в обществените услуги, давайки възможност на младите хора да работят като доброволци в техните общности. Защото вярвам, че всеки един от нас, без значение от възраст, или сфери на живот - всеки от нас има нещо, с което да допринесе за живота на тази нация".

"Без значение от къде идва успехът ви, той ще се определя от собствената ви увереност и сила на духа".

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 20 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.