Следва

Шакира прекрасна в бременността си. Отново!

А ти би ли гласувал за нея?

Това красиво, русо момиче всъщност в представите ви би било всичко друго, само не и кандидат за президент...

People of art преди 9 години

Това красиво, русо момиче всъщност в представите ви би било всичко друго, само не и кандидат за президент. Истината обаче, е най-неочаквана, защото тя е в полза на 35-годишната Магдалена Огурек, която, според нас, е най-красивият кандидат за президент в Полша, а и изобщо.

Доктор по хуманитарни науки, журналист и ТВ водещ, майка и съпруга, Магдалена влиза за втори път в политическа битка, след като през 2011-та участва в полските парламентарни избори от същата партия, която я подкрепя и днес, но без успех. През май, когато са изборите, блондинката ще се състезава с още четирима мъже за поста и въпреки че засега не тя води в проучванията на общественото мнение и пожелаваме успех.

Вярваме, че красотата ще спаси света, а в случая тя не е единственото качество на Огурек, която има и опит в работата на държавната администрация и в частност полското МВР и Бюрото на европейската администрация.

Завършила е курсове в EIPA (European Institute of Public Administration) в Маастрихт и има следипломни курсове по темите на Евроинтеграцията във Варшавския университет. Ако това не ви стига ще дошълним, че е автор на книгите "Полските тамплиери – митове и реалност" и "Бегинки и валденци в Шльонск и Моравия в края на 14-ти век".









А ти би ли гласувал за нея?

Анкета

Би ли гласувал за Магдалена Огурек?

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра