Следва

Б като Библия, Б като Блог

Дейвид Бекъм със специална селекция за H&M

Вече всички знаем как изглежда бельото на Дейвид Бекам, благодарение на неговата...

All fashion преди 9 години

Вече всички знаем как изглежда бельото на Дейвид Бекъм, благодарение на неговата колекция Bodywear за H&M, но какво включва неговият гардероб мечта? Съвсем скоро ще разберем, след като звездата отново си партнира с марката, но този път, за да избере най-необходимите дрехи, които са задължителни за пролетния гардероб на всеки мъж. Бекъм селектира любимите си модели от съществуващата гама на H&M, като видеото ще се превърне в поредната рекламна кампания на бранда, този път режисирана от Марк Форстер.

Самият Дейвид споделя: “Развълнуван съм да продължа и разширя сътрудничеството си с H&M, като избера любимите си дрехи от Modern Essentials колекцията на марката. Всеки модел е задължителен и има потенциала да се превърне в истинска класика. От друга страна Марк Форстер е един от любимите ми режисьори и дори и аз нямам търпение да видя как точно изглежда новата кампания на H&M."






 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.