Следва

Двама бедни румънци, които говорят полски

Men’s exhibit: Фарел Велики за GQ

Певец, моден дизайнер и продуцент, Фарел Уилиамс заслужено е лице на авторитетното списание GQ, в броя посветен на най-влиятелните личности в музиката през изминалата година...

People of art преди 9 години

Певец, моден дизайнер и продуцент, Фарел Уилямс заслужено е лице на авторитетното списание GQ, в броя посветен на най-влиятелните личности в музиката през изминалата година.



Не е изненада, че точно Фарел ни се усмихва от корицата, защото след излизането на бестселъра "Happy" в края на 2013 година, продаден в повече от милион копия, американецът е навсякъде и, освен всичко друго, все още не ни е омръзнал. Последният му албум G I R L (който е едва вторият му студиен албум през последното десетилетие) също се превърна в огромен хит, който само амбицира артистът да продължава да работи усилено по концепцията си за развитието на световната поп култура. Факт, който наистина го прави една от най-влиятелните фигури в шоубизнеса, без това да звучи прекалено.





Иначе, ако трябва да се върнем на музиката, която е водеща във февруарското издание, годината беше жанрово разнообразна - хип-хоп изпълнителите отново имаха заслужено място на сцената, установените артисти продължиха да вървят нагоре, електронната музика затвърди своето присъединяване към голямото музикално семейство, затова и останалите музиканти, които могат да се видят в броя са истинска пъстра селекция от артисти.

St. Vincent, Сам Смит, Future, Mark Ronson, Стиви Уондър, Diplo, Ким Гордън, Rick Ross, FKA Twigs, James Blake, Drake, Lil Wayne, Young Thug, Karen O, Spoon, Nas и Iggy Azalea са включени в броя с портрети, заснети от фотографа Пари Дуковиц.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра