Следва

Пинг Понг или не точно

Днес си купихме: Черни ботуши United Nude; пухенка с принт; топло яке Just Cavalli

Зимните намаления са в разгара си и едва ли съществува по-подходящо време за...

Shopping преди 9 години

Зимните намаления са в разгара си и едва ли съществува по-подходящо време за инвестиции в дългосрочен план откъм класически модни елементи. И затова, в рубриката ни за удивителни шопинг находки, които обикновено се намират само на един клик разстояние, но не толкова лесно се откриват във вселената от онлайн магазини, днес представяме редакторския избор за стилна, топла и красива зима.

ГАБРИЕЛА


Стара цена 589 лева/ Нова цена 295 лева 

Колкото и да се старая да бягам от черния цвят, той винаги ме настига под формата на главозамайващ аксесоар или дреха, на който, както винаги, е безсмислено да се противопоставям. Такъв е случаят с тези черни ботуши United Nude, които настойчиво ме умоляваха да ги купя. Класическият им, задължителен дизайн ме грабна на мига, а щом видях и огромното намаление, веднага се предадох на удоволствието.

totallyerectedstore.com

МИРЕЛА


Стара цена 1 559 лева/ Нова цена 780 лева

Намаленията са любимата ми част от зимата, по-любими са дори и от Коледа. А топлото яке в любимото бежово и лисича яка са универсалната формула за щастието ми. Nude и млечно-кремавите тонове присъстват в гардероба ми повече от всеки друг цвят, а все още не мога да им се наситя. И като по поръчка, Just Cavalli идва на точното време, за да разнообрази дотук сивия януари.

totallyerectedstore.com

ПЛАМЕНА


Стара цена 1 459 лева/ Нова цена 730 лева

За този и за предстоящия сезон съм си забранила скуката под каквато и да е форма: музика, излизания, покупки, всичко трябва да ми носи по едно вълнуващо усещане всеки ден. И в името на тази кауза, ще експериментирам с принтовете, които досега така усилено отбягвах. А именно новото ми яке с топъл пух поставя началото на този моден и цветен експеримент, а пък и намалението от 50% не е за изпускане.

totallyerectedstore.com

More Shopping