Следва

Какво гледахме тази седмица: Невъзмутимият джентълмен Джони Деп в "Мордекай"

The Raveonettes с първи концерт в България

THE RAVEONETTES идват на 28 януари, следващата сряда, за първия си концерт у...

Music преди 9 години

THE RAVEONETTES идват на 28 януари, следващата сряда, за първия си концерт у нас. Събитието ще се състои на сцената на столичния Терминал 1 и се осъществява по покана на клуба и със съдействието на Beefeater. Актуалното датско дуо идва в България само няколко месеца след издаването на седмия си студиен албум Pe’ahi.

THE RAVEONETTES са Sune Rose Wagner (китара и вокали) и Sharin Foo (китара, бас, вокали). Общо казано стилът на групата ги нарежда сред нашумелите инди рок имена, но в детайли в албумите им се откриват от нойз-поп до гараж, сърф-рок и дори пост-пънк звучене. Сред най-популярните, влючително и у нас, техни песни се нареждат: "Last Dance", "Recharge & Revolt", "Heart of Stone", "Curse the Night", "The Enemy", "Gone Forever", както и кавърът на "I Wanna Be Adored" на The Stone Roses, а "Endless Sleeper" от Pe’ahi намира все повече почитатели.

На 28 януари, на сцената на Терминал 1, непосредствено преди датчаните ще излезе една от най-атрактивните и винаги в авангарда група – BABYFACE CLAN. Тяхната компания е избрана от самите THE RAVEONETTES. Българската банда ще направи 40-минутен сет, със старт 21:30. Вратите на клуба отварят в 21:00.

Билети се разпространяват в мрежата на Eventim.bg, като промо-количеството от първите 100 броя е отдавна изчерпано и в момента се предлагат такива на стандартната цена от 35 лв. Каси - Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Строежа. Количеството на билетите е ограничено до 400 - препоръчва се предварителното им закупуване!
 

More from View Sofia

More Music