•  

Големите любовни истории: Ерос Рамацоти и Марика Пелегринели

Eрос Рамацоти обича две неща - красивите жени и дългите слънчеви ваканции...

Eрос Рамацоти обича две неща - красивите жени и дългите слънчеви ваканции, за които той сам признава, че злоупотребява с тях, прекарвайки дълги дни на брега на морето, придобиващ тен, който може да съперничи само с този на Валентино и Джорджо Армани, които винаги са впечатлявали със своя бронзов загар.

Що се отнася до красивите момичета, те наистина са слабост на любимата на цяла Италия, а и не само, звезда. В миналото музикантът е имал дълга връзка с красивия швейцарски модел и телевизионна водеща Мишел Хунцикер. През 1995 година красавицата ражда първата дъщеричка на Ерос, която двойката нарича Аурора. Две години след щастливото събитие двойката сключва брак, който обаче продължава само четири години.


Ерос, Мишел и дъщеря им Аурора

Следващите години са трудни за Ерос в личен план. Той се отдава на музика, в която излива цялата си страст и болка. Въпреки че много от неговите песни са за любов и той винаги казва, че обича жените, това е период, който артистът прекарва като необвързан и споделя: "Не излизам с никого, защото е трудно... имам много възможности, но осъзнавам, че хората са много повърхностни. Любовта е толкова ирационална и изобщо не е толкова лесно да започнеш всичко отначало, след като си дал всичко преди това.”

След няколко години звездата бавно се съвзема и започва връзка с Клаудия Галанти, отново модел и завидна красавица. Тяхната връзка е кратка и двамата се разделят, но това се оказва за добро, защото съдбата се готви да срещне Ерос с любовта на живота му съвсем скоро.

През 2009 година за годишните музикални награди Wind, Ерос е помолен да придружи Моника Белучи на събитието, но в последния момент организаторите променят решението си и упълномощават модела Марика Пелегринели да отиде с него. Така, напълно случайно, музикантът среща 25 години по-младата от него Марика, която незабавно пленява сърцето му. Двамата почти веднага стават неразделни, но може би заради възрастовата си разлика не бързат да разгласяват своята връзка, но, разбира се, в италианските медии почти веднага плъзват най-различни слухове. Всички искат да разберат нещо повече за новата любима на обичания изпълнител.


Eрос Рамацоти и Марика Пелегринели

Марика е родена в Бергамо през 1988 година и започва кариерата си като модел само на тринадесет. Моделската професия й се отдава, но все пак красавицата решава да се съсредоточи върху образованието си и след като завършва гимназия, специализирана в изкуството, се захваща с архитектура в Архитектурния факултет на университета в Милано. Едновременно с това записва и уроци по актьорско майсторство в Centro Teatro Attivo в Милано и в Actor’s Center в Рим.

През 2009 година получава малки роли в две важни международни продукции, “Somewhere” режисиран от София Копола и “Barney’s version” на режисьора Ричард Дж. Леви. Красавицата също така позира за някои от най-популярните издания в Италия, като Vanity Fair, Vogue и GQ.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.