Следва

Принц Хари с ново гадже

Петъчна доза секс: Момче за обичане - Еди Редмейн

Докато се чудехме кое да бъде нашето секси петъчно момче за тази седмица, то само ни...

Други преди 9 години

Докато се чудехме кое да бъде нашето секси петъчно момче за тази седмица, то само ни намери, защото след номинацията му за "Оскар" за главна мъжка роля за филма “Теория на всичко” той е почти навсякъде. Да, сигурно вече се досещаш, че става дума за Еди Редмейн.

Какво трябва да знаеш за него? Той е на 33 години от Великобритания, бил е съученик на самия принц Уилям в Итън и има завидна актьорка кариера, която включва заглавия като “Моята седмица с Мерилин” и “Клетниците”, преди да вземе участие в последния филм, който му носи номинацията за Оскар и наградата Златен глобус за най-добър актьор.



Като оставим сериозните неща настрана, Еди е изключително чаровен със своята рижава, бунтраски разрошена коса, сините очи, които игриво контрастират с нея, и, разбира се, безбройно многото лунички, които весело обсипват лицето му.

Забелязваме, че освен актьорската професия и това да бъде модел му се отдава на чаровника и той позира за рекламни кампании на Burberry през 2008 и 2012 година, като във втората си партнира с Кара Делевин.






















 

More Други