Следва

С аромат на книга: "Павилион за жени" от Пърл Бък

Мариана Векилска: Килограмите не определят какъв човек си!

Мариана Векилска: Килограмите не определят какъв човек си!

People of art преди 9 години

Мариана Векилска издава защо след второто раждане не се пребори с излишните килограми.
„Някак си не ми се получават нещата, но нямам здравословни проблеми. Стресът, напрежението и недоспиването блокират естествените процеси в организма. Килограмите не определят какъв човек си. Не съм кльощава, но притежавам далеч по-ценни качества”, споделя Мариана.

ТВ водещата отрича слуховете, че съпругът ѝ Симеон Колев ѝ изневерява и това е причина двамата да се разделят. „Няма такова нещо. Разбира се, че сме имали периоди на кризи, все пак сме заедно от десет години. Никога обаче не сме се разделяли. Това е незряло, не сме тийнеджъри”, казва тв водещата в интервю за списание LOVE style.

Тя не си пожелава децата й да тръгнат по нейния професионален път. „Дъщеря ми Габи учи бизнес икономика и никога не е искала да се занимава с телевизия. Честно казано, много се радвам, защото хората имат грешна представа за работата ни. Мислят, че основно се гримираме, фризираме, четем предварително написан текст. А какво стои зад всичко това никой не знае”, категорична е Векилска. Тя вижда сина си Момчил като инженер в НАСА.

 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра