Следва

Голата истина на Уилоу Смит

Рене Зелуегър на кафе в чисто натурален вид (снимки)

Рене Зелуегър, която определено промени външния си вид драстично напоследък, беше забелязана от...

People of art преди 9 години

Рене Зелуегър, която определено промени външния си вид драстично напоследък, беше забелязана от папараци по време на хапване в улично кафене заедно с приятел в Лос Анджелис. На снимките, съвсем човешки, Рене изглежда съвършено естествено, без грам козметика, с изключение на лек туш на миглите, с коса, небрежно събрана с ластик, спортен клин и маратонки. И в любимия й сив цвят, който толкова й отива.

Преди време специалисти разказаха, че според тях козметиците старателно са поработили над лицето на 45-годишната холивудска звезда. Но към днешния момент изглежда сякаш ефектът от процедурата се е поразмил - кожата на Рене не изглежда млада и много свежа, налице са и бръчки. Хубавото е, че Зелуегър са отнася към тези изменения съвсем спокойно - не се опитва да скрие признаците на възрастта чрез тежък грим, и изглежда е престанала до се увлича по ужасяващия ботокс.



В скорошно интервю за списание People актрисата сподели, че днес води спокоен начин на живот, което положително се отразява на външния й вид. «Приятелите ми казват, че изглеждам умиротворена. Дълго време работех много, всеки ден ставах рано по задължение. Сега вече се старая да се грижа за себе си», — признава Рене.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра