Следва

Капсулната колекция на Dolce&Gabbana за Net-а-Porter стартира днес

Кейт Мос като гост-звезда на мъжкото дефиле на Louis Vuitton в Париж

Само преди няколко часа в Париж бе представена новата мъжка колекция на...

All fashion преди 9 години

Само преди няколко часа в Париж бе представена новата мъжка колекция на Louis Vuitton.
Събитието е от богатия, ужасно фешън календар на мъжката модна седмица във френската столица, чиито втори ден е към края си.

Именно шоуто на Louis Vuitton бе очакваният гвоздей на въпросния втори ден. Новата колекция е ода за художника Кристофър Немет, който фактически открива деконструктивизма в света на модата.



Гостите си креативният директор на мъжкото направление Ким Джоунс покани в стъклен павилион, разположен в парка, носещ името на Андре Ситроен. Сред онези, чиито очи бяха избрани да са сред първите, видели колекцията, естествено беше приятелката на дизайнера Кейт Мос.



В редиците на най-избраните бе забелязан и фенът на бранда, и по съвместителство автопилот Луис Хамилтън.


Луис Хамилтън

Иначе, Мос буквално "трещи" в свръхбогатия си, разточителен тоалет, който не приемаме за типичен за нея, поне от това, което познаваме като характерен неин стил.

Не че гардеробът й не изобилства от палта с косъм, включително естествен и изкуствен, или принт дрехи и фантастични модели обувки.



Но изборът тук е силно впечатляващ, силно подчертан, силно натраплив. Освен нетипичен за англичанката в известна степен, той е и напълно тематичен - от глава до пети Vuitton. Оf course! И се състои от рокля с макси дължина и овърсайз яка на ризата в горната част на дрехата, както и силен принт. Ако се приближим, ще забележим райета, цветя и надписи. Върху хартия той вероятно би стоял доста хаотично, но може ли да му възразим, щом е върху една Мос.

Палтото е друга вселена! Обувките - и те!







More All fashion