Следва

In the mood for music: The Weeknd - Earned It

Голата истина на Уилоу Смит

Волно или неволно 14-годишната дъщеря на Уил Смит се присъедини към кампанията "освободи зърната" в Instagram...

People of art преди 9 години

Волно или неволно 14-годишната дъщеря на Уил Смит се присъедини към кампанията "освободи зърната" в Instagram, като смени профилната си снимка с кадър, на който позира топлес.

Всъщност тя не е точно гола, а носи топ с принт, изобразяващ голо женско тяло, но въпреки неистинската голота мнозина се оказаха тези, които се възмутиха от провокативния ансамбъл на певицата. Това не е първият път, в който малката звезда създава суматоха около личността си. Само преди няколко месеца, още на 13-годишна възраст, Уилоу  лъсна на снимка в легло с 20-годишен гол мъж. Скандалното фото, на което двамата изглежда са снимани от трети човек, беше публикувано в Инстаграм от другия участник в сцената – 20-годишният актьор Мойсес Ариас. По-късно тя беше изтрита, но вече беше обиколила интернет изданията.


 

Ариас е популярен с роля в тинейджърския сериал „Хана Монтана”. Въпреки че на снимката с Уилоу той е гол, тя е облечена и двамата дори не се докосват, тя предизвика скандал заради крехката възраст на дъщерята на Уил и Джейда Смит. Както е известно, в САЩ законодателството за секс или посегателство над непълнолетни е изключително строго.

Първоначално родителите на момичето отказваха коментар по повод черно-бялата снимка. По-късно, обаче, те заявиха, че не виждат нищо притеснително в нея. Те смятат, че дъщеря им е достатъчно зряла и знае какво прави. Според тях, това, че 13-годишната Уилоу се е щракнала с гол мъж е „невинно забавление”, съобщава tmz.com.

„Снимката е невинна. Всички ние сме скрити педофили, ако си мислим нещо друго”, заяви Джейда Смит.
 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра