Следва

Milan Fashion Week: Men есен-зима 2015 - Ден 3

Капсулната колекция на Dolce&Gabbana за Net-а-Porter стартира днес

Dolce & Gabbana рядко радват феновете си с капсулни колекции — за Net-а-Porter обаче...

All fashion преди 9 години

Dolce & Gabbana рядко радват феновете си с капсулни колекции — за Net-а-Porter обаче италианците направиха приятно изключение, за което предвиждаме топъл прием и накак логично след него - продължение.

Вдъхновение за новата колекция Доменико Долче и Стефано Габана черпят, не изменяйки на замисъла, с който посвикнахме в последните сезони, от темата за слънчевото Средиземноморие. Шест артикула, украсени с ярки цветя и дантела - това безспорно е непреходната слабост на дизайнерите. Долче и Габана са наистина големи майстори, що се касае до слънцето и юга, при това не само италианските. Последната пролетно-лятна кампания на Dolce & Gabbana, припомняме, беше вдъхновена от съседна Испания.

Справедливостта изисква да отбележим, че романтичната "растителна" естетика в различните страни сработва по различен начин. Темпераментните южначки в принтирани рокли и поли идеално се сливат с жизнерадостния пейзаж на своите страни, а севернячките - приятно радват непривикналите с цветни експлозии околни в студените ширини.

В продажба колекцията е от днес, можете да видите всички детайли и директно на он-лайн адреса, а цените варират от доста високи до много високи, но толкова струва работата на прочутото дуо.
















More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.