Следва

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 26 януари - 01 февруари

LOVE NIGHT SESSION - Любов и БГ музика за 14 февруари

LOVE NIGHT SESSION e първият проект, организиран от 22:22 Event Company, със съдействието на Студио Орфей, в чието сътрудничество са заложени поредица предстоящи събития, свързани с основен участник - българската музика...

Events преди 9 години

LOVE NIGHT SESSION e първият проект, организиран от 22:22 Event Company, със съдействието на Студио Орфей, в чието сътрудничество са заложени поредица предстоящи събития, свързани с основен участник - българската музика.

LOVE NIGHT SESSION e посветена на Денят на влюбените и ще представи Акустичен концерт на група “Остава” и струнен квартет “Сапаев”. Специални гости са Мишо Шишков, Гери Турийска и “RUBIKUB”, Людмила Сланева - Локо, заедно със своя бенд и DJ Shaker Maker.

Любовната нощ започва точно в 22:22 с цветна феерия от сапунени мехури, феи орисници, артисти, акробати, жонгльори и танцьори, а след това сцената ще превземат музикантите, за да подарят на влюбените в любовта (или във виното) своите великолепни песни. За публиката ще има страхотни изненади, специални валентински предсказания, както и, разбира се, награди! Купонът е гарантиран под купола на Студио Орфей!

Сетът на Остава е от парчета, в специален акустичен аранжимент, към който музикантите добавят неповторимата нежност на звуците от класическите инструменти на Квартет Сапаев. Истинско удоволствие за дългогодишните фенове на групата ще е и участието на Мишо Шишков, който ще се включи със клавишни и педъл стийл китара. За аранжиментите и оркестрацията Остава работят заедно с Мартин Стоянов.

Билетите вече се продават в мрежите на Eventim и Ticketpro,  на цени, до края на месец януари - 15 лева. От 1.02 до 14.02 - 20 лева. Билети на място: 25 лева.

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?