Следва

С аромат на Свети Валентин

През седмицата ще видим ОЩЕ...

В централното фоайе на НДК до края на месеца се помещава изложба с портрети на актрисата Татяна Лолова...

Events преди 9 години

Фотоизложба с портрети на Татяна Лолова

Кога: 19 - 31 януари, 
Къде: НДК, централно фоайе

В централното фоайе на НДК до края на месеца се помещава изложба с портрети на актрисата Татяна Лолова.
Експозицията отбелязва 80-годишния й юбилей. Тази година голямата актриса празнува и 60 години на сцената.
Автор на фотографиите е Лазар Гушев. Портретите са озаглавени "19 мига с Татяна Лолова".

"Евърли"

Кога: 26 януари
Къде: В кината

Актьорите: Салма Хайек, Габриела Райт, Того Игава, Дженифър Бланк, Елена Гаврилович, Каролайн Чикези, Хироюки Уатанабе

Режисьорът:
Джо Линч

Сюжетът: Евърли е нападната и пребита в собствения си апартамент. Докато лежи немощно на пода в банята тя решава да събере сили и да унищожи натрапниците мафиоти с пистолета, скрит в казанчето на тоалетната. Това дава началото на неспирна поредица от битки, в които Евърли - затворена в апартамента си, трябва да отблъсква вълна след вълна от зловещи нападатели, мотивирани от наградата от 50 000 долара, която шефът на гангстерите Тайко е обявил за главата й...

"Мордекай"

Кога: 26 януари
Къде: В кината 

Актьорите: Джони Деп, Гуинет Полтроу, Юън Макгрегър, Пол Бетани, Оливия Мън, Майкъл Бирни, Оливър Плат, Джеф Голдблум
 
Режисьорът: Дейвид Коп

Сюжетът: Надлъгвайки се с ядосани руснаци, с британците от МИ-5, със съпругата си и с международен терорист, елегантният търговец на произведения на изкуството и мошеник по душа Чарли Мордекай (Джони Деп) трябва да обиколи света, въоръжен единствено с добрия си външен вид и неустоим чар, за да открие открадната картина, за която се твърди, че съдържа таен код към изгубена банкова сметка с нацистко злато.

"Героичната шесторка"

Кога: 26 януари
Къде: В кината

Актьорите: 

Режисьорът: Дон Хал

Сюжетът: Студиото, което създаде „Замръзналото кралство“ представя ГЕРОИЧНАТА ШЕСТОРКА, изпълнена с екшън приключенска комедия за близката връзка, която се създава между Беймакс, огромен надуваем робот и детето-чудо Хиро Хамада. Когато катастрофално събитие сполита града Сан Францтокио и катапултира Хиро в епицентъра на опасността, той се обръща към Беймакс и неговите добри приятели: пристрастената към адреналина Гоу Гоу Тамаго, чистникът Уасаби, гениалната химичка Меден Лимон и запалянкото Фред...

Още за събитията през седмицата може да четете тук

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?