Следва

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Детска София: Работилница за моментна фонография от ИКЕА

Детската фантазия е безкрайна, а нейното развитие е в нашите ръце. Не бива да порязваме нейните крила, а да осигурим място и способи тя да полети...

All About Life преди 9 години

Детската фантазия е безкрайна, а нейното развитие е в нашите ръце. Не бива да порязваме нейните крила, а да осигурим място и способи тя да полети. Ето защо един от дългосрочните приоритети на ИКЕА е животът с деца у дома. В тази връзка и през 2015 г. веригата за домашно обзавеждане ще организира множество работилници за деца, лекции за родители, детски празници с български и шведски традиции.

Първото събитие е „Детска работилница за моментна фотография“, което ще се проведе на 31 януари в ресторанта на магазин ИКЕА. Тридесет деца разделени в 2 групи ще имат възможност да се запознаят с магията на фотографията и да направят първата си професионална фотосесия с Polaroid.  Желаещите да се включат трябва предварително да бъдат записани на сайта на ИКЕА.

Всяко дете има талант, който понякога е скрит дори и от очите на родителите му. А средата за тяхното развитие е от основно значение. Тя влияе върху възприятието им за света. В своя дом те намират не само безопасност, но и свобода да развихрят въображението си. Основното е да се подбере функционалност, която да даде достатъчно пространство за игри. Затова ИКЕА инвестира в разработването на интериорни решения за всяко едно помещение, които са съобразени с днешните нужди на семейството.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.