Следва

Cinzia Big

Milan Fashion Week: Men есен-зима 2015 - Ден 4

null

All fashion преди 9 години

Ermanno Scervino





















Есенно-зимната колекция на Ермано Шервино обгръща най-красивата част от класиката - вечните дълги изчистени палта, както и такива с двуредно закопчаване, с качулка или без. До едно предложенията идват в изключително текстурирани материи, включително пухкава вълна и туид.

За разнообразяване на визиите, палтата се комбинират с най-различни плетива, като преобладават свободните пуловери с високи яки и тези с лодка деколте в райета.

Макар и внушението, което носи колекцията да е класическо и мъжкарско, дизайнерът не е пропуснал да прекара през дрехите си една от най-големите тенденции за предстоящия есенно-зимен сезон 2015, а именно романтичните детайли. Те идват под формата на деликатни бродерии по изключително красиво скроените сака и якета, също както копринените шалове заместват вратовръзките.

Giorgio Armani































Нищо строго, претенциозно или пък прекалено класическо не ни показа маестрото на италианската мода. Напълно противоположно на очакванията, колекцията изненадва със своята непринуденост, лежерност и източен привкус. В култ е издигнат кашмирът и тук го виждаме под всякакви форми -
тесни якета с двуредно закопчаване, палта, жилетки с цип и панталони с висока талия и нетрадиционна кройка.

Така както само той умее, Армани за пореден път показа всичко така добре познато, но, разбира се, пречупено през неговата невероятна призма.

Dirk Bikkemberg





















Колекциите на Dirk Bikkemberg винаги са повече от спортни, а от самия бранд заявяват, че правят висша спортна мода. Няма как да отречем, че определено знаят как да го правят, имайки предвид веригите,
които успяха да превърнат в един от най-желаните аксесоари за предстоящия сезон - носени като колани, преметнати през рамената или обгърнали гръдния кош.

Силуетите като цяло са прибрани и обгръщащи плътно тялото, като акцентът пада върху якето и разновидностите му, а за долната част от аутфита остават ярко принтирани те клинове.

Roberto Cavalli



























Лъскав прочит на рок културата бе поднесен с есенно-зимната колекция на Роберто Кавали: слънчеви очила, кожени панталони и проблясващи смокинг якета от жакард.

Освен акцентите от барокови мотиви, драматично пончо и кадифени апликации, ярко бе застъпен и гущеровият принт - по дънки и кожи, вечерни блейзъри и заострени Уестърн боти.

Както всяка една колекция на знаменития дизайнер, и в тази не отсъства кожата с косъм, превърнала се
в негов личен подпис, наред с животинския принт. Тя е навсякъде и дори не идва в повече, а смело ни
подканя да се потопим в луксозния Кавали свят.

More from View Sofia

More All fashion