Следва

Диджей Мартен със свое радиопредаване

Хилари Дъф: Надпреварарвам се с теглото си непрестанно!

Сладката актриса, която познаваме от дълги години като Лизи Макгуайър, е лицето на...

People of art преди 9 години

Сладката актриса, която познаваме от дълги години като Лизи Макгуайър, е лицето на новия брой на Elle. Тя споделя в интервюто за списанието вълненията си около новия си дом в Бруклин, Ню Йорк, защо е избягала от Лос Анджелис и колко й струва това да е винаги във форма.


Хилари признава, че никога не се е сремяла да бъде много слаба, но все още се бори с това да си върне теглото отпреди раждането на 2-годишния си син Лука.

Тя обяснява: "Аз не съм модел, а актриса. Винаги се чувствам сякаш съм в надпревара с теглото си, а животът ми е толкова зает! Просто наистина не съм чак толкова загрижена за килограмите си, колкото за самия си живот. Аз съм една нормална жена – има дни, в които се харесвам в дрехите си и такива, в които смятам, че нищо не ми стои добре."


27-годишната блондинка, твърди че по-скоро иска да бъде здрава и щастлива, отколкото слаба, но изнервена, каквито са някои от колегите ѝ в Холивуд.

Хилари позира за списанието в новия си дом в Бруклин, Ню Йорк, в който се мести заради ролята си в сериала „Younger“, който ще започне да се излъчва по телевизията през март. Освен това в момента тя записва петия си студиен албум, но въпреки това споделя, че няма намерение да съсредоточава цялото си внимание отново върху кариерата.



"Определено имах труден период, който стана достояние на всички, заради властта която медиите имат върху личния живот на звездите. Тогава реших, че ще си взема дълга почивка от всичко и спря да ми пука дали ще получа най-добрата роля, или пък ще запиша най-добрата песен. Просто реших да се върна няколко крачки назад, да създам дом и да водя живот като всеки 20 и няколко годишен човек."









More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра