Следва

Лека нощ(ница)

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Минаха се само 2 седмици, откакто не е попадала в нашия черен списък и ето, че г-жа...

All fashion преди 9 години

Добре дошла отново, Ким!

Минаха се само 2 седмици, откакто не е попадала в нашия черен списък и ето, че г-жа Уест отново е тук. Облечена в пижама от Ann Demeulemeester, реалити звездата сякаш се е спретнала да легне до съпруга си, с който имат поне 30-годишен брак, а не за светско събитие, на каквото е.

Тя не е секси и изглежда по-скоро като домашна прислужница на самата себе. И ако визията й е само жокер затова какво ни очаква от тук нататък, както самата тя обяви в twitter с думите "цяла нощ с Кание пренареждаме гардероба ми... вече съм готова за новата 2015-та", явно и "годината на козата" няма да е особено плодотворна за личния й стил.

Двуместна палатка







Звездата от “Не казвай сбогом” Розамунд Пайк се появи на наградите на актьорската гилдия с рокля Christian Dior, от кутюр серията на марката, с флорални апликации, за които, склонни сме да се съгласим, не бяха крайно лоши, но се оказаха доста рискован избор за червения килим.

В случая с Розамунд, роклята страшно много напомня палатка и обезформя фигурата, скривайки всеки женствен детайл по нея и даващ поне няколко килограма в повече на иначе красивата актриса. Освен всичко е далеч от бляскавата визия присъща за подобно събитие и някак кара звездата да изглежда неуверено, докато позира пред обективите.

no comment!



Понякога си мислим, че действителността у нас е нереална, или поне много ни се иска да е такава и това, което виждаме да не се е случвало. Поредният конкурс, организиран под името "Секссимвол на годината", се състоя в рамките на изминалата седмица и за пореден път нямаме думи да опишем видяното на него. Оставаме без коментар за снимките по-надолу, част от които, с грижа за твоя добър вкус, ти спестяваме...











"50 нюанса скука" с Дакота Джонсън



За корицата на февруарския си брой, американският Vogue избират Дакота Джонсън и това съвсем не е изненадващо, имайки предвид предстоящата премиера на доста чакания филм “50 нюанса сиво”. До тук всичко звучи добре, като изключим визията на актрисата, която ни стои плоско и изобщо не е в духа на модната Библия... нито пък на филма. Очаквахме много повече блясък, а за сметка на това получаваме корица, на която Дакота изглежда тъжна и уморена от това, което и се случва, с напълно небрежна прическа на разфокусиран фон, факти, правещи нещата още по-скучни...

 

More from View Sofia

More All fashion