Следва

Седмица на висшата мода в Париж 2015 - Chanel

Кой как избра да се рекламира: Джорджия Мей Джагър за Mulberry

Джорджия Мей Джагър става за пръв път лице на прочутата английска марка. И го прави...

All fashion преди 9 години

Джорджия Мей Джагър става за пръв път лице на прочутата английска марка. И го прави добре, а резултатът е истински впечатляващ.

Първо, тя наистина е уникален модел, заема 24-то място в списъка на най-търсените модели (по версията на сайта Models.com), и наистина има неповторим чар, който изпълва всеки кадър от всяка нейна сесия. Тази й способност вече от години "впрягат" в работа Miu Miu, Vivienne Westwood, Versace, Thomas Sabo, H&M и други. В тази поредица от имена изборът на Mulberry е очевиден.

Второ, в снимките за британската марка отново взима участие знаменития дует — Инес ван Ламсверде и Винуд Матадин. За последно те сътрудничат на Mulberry преди 11 години, в далечната 2004-а.

На трето място, кадрите са построени така, че е трудно да не им отделиш внимание: Мей Джагър сякаш се намира на импровизирани снимки в извънградска къща - виждаме и сив фон, и бекстейдж, обсипан с детайли. Имаме и велосипед, и поднос с чай, и букети цвета, и камина. При това, някак парадоксално, задният план ни най-малко не отвлича вниманието от чантите и клъчовете на Mulberry, които на всеки кадър държи в ръце моделът.



Фотографите са направили кратко видео за Mulberry. В главната роля, естествено, е Джагър. Филмът е достъпен на официалния сайт на бранда.




 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.