10 причини да не изхвърлиш телевизора и тази седмица

Хестън Блументал – един от най-добрите готвачи в света - се превръща в гастрономически изследовател...

Тенис: "Аустрелиън оупън"

Eurosport, 28 януари, 16:45 часа 

Кралицата на бонбоните: Сватбеният кадилак и многоцветната фиеста

TLC,  28 януари, 23:00 часа

„Кралицата на бонбоните“ отвежда зрителите във вкусния хаотичен свят на любимката на Холивуд – стилистката на бонбони, Джаки Соркин. Джаки и нейният екип – инженер Адам и останалите от „Бонбонения екип“ – бързат да превърнат всички желания на своите клиенти в невероятни майсторски бонбонени творения. От светски събития до рокля от бонбони за шестнадесетия рожден ден - Джаки успява да превърне обикновените лакомства в невероятни произведения на изкуството. „Кралицата на бонбоните“ проследява как тя се опитва да развива своя бизнес и се захваща с още по-предизвикателни проекти в усилията си да придвижи компанията си напред. И тъй като грижите за разрастването на бизнеса не са достатъчни на Джаки, тя също успява да се грижи и за цялото си семейство. Джаки е работохолик и е готова да рискува дори да преживее емоционален срив, ако това ще доведе до сбъдване на всичките й „сладки“ мечти. Добре дошли в нейния свят!

Пиршеството на Хeстън

24 Kitchen, 29 януари, 12:05 часа 

Хестън Блументал – един от най-добрите готвачи в света - се превръща в гастрономически изследовател.
В "Пиршеството на Хестън" той се рови в кулинарната история, за да разбере дали бъдещето на кулинарното изкуство се крие в тайните рецепти от минали епохи.
Хестън пътува във времето с мисия да пресъздаде най-известните ястия на дадена епоха и да ги поднесе по невероятен начин на трапеза от 21 век.
Викторианската епоха Хестън пресъздава чрез героите от любимия си роман „Алиса в Страната на чудесата“, а династията Тюдор чрез скандалния двор на Хенри VІІІ.

Гости на всяко пиршество, предлагащо четиристепенно меню, са шестима известни личности, готови за най-невероятната вечеря в живота си.

Какво е било последното ястие в менюто на "Титаник", дали наистина е възможно да се построи джинджифилова къща и как се пече пай, пълен с двадесет и четири живи гълъби, така че те да излетят, когато той се отвори. Експериментите на Хестън ще отговорят на тези въпроси.

Едно е сигурно - всяка трапеза е запомняща се!

"Капитан Америка: Завръщането на първия отмъстител", фентъзи - трилър, САЩ, 2014

HBO, 30 януари, 16:50 часа

Две години след Битката за Ню Йорк Стив Роджърс търси мястото си в новия свят. Той ще работи с Черната вдовица и Сокола, за да разкрие заговор в Щита, докато се изправя срещу мистериозен убиец – Зимния войник.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.