Кобилкина напуска България

Кобилкина напуска България

Най-известната сексоложка у нас, Наталия Кобилкина, твърдо е решила да напусне България. Самата тя сподели ексклузивно пред ViewSofia, че в момента е в процес на преместване и в най-скоро време, след като обучи екипа си тук, който да продължи дейността й, ще замине за постоянно в Лондон.

Страстта й към британската столица не е от сега, защото преди време самата Наталия призна, че колкото повече пътува по света, толкова повече заобичва Лондон. "Кари Брадшоу беше влюбена в Ню Йорк, аз съм лудо влюбена в Лондон. Навсякъде виждам неговите черти. Обожавам неговите красиви улици и елегантни хора. Всеки път, когато мисля, че вече съм видяла най-красивото - отварям още по-красивите места. Мога да говоря за Лондон като за любимия си мъж"

Кобилкина няма да спре да работи и там, сексоложката ще разчита на същите умения, каквито я направиха успешна и у нас. Тя ще води курсове по креватни умения, щастливи отношения и начин да бъдеш желана, като амбицията й е да обучава в тези умели хватки българките, които работят в Англия.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.