Следва

Фермерски пазар "Иван Вазов"

3+3 въпроса към едно градско момче: Вик Папаспиру

Не е никак учудващо името му, защото 20-годишният ни градски герой е българо-гръцки меланж, събрал в себе си най-доброто от двете народности...

All About Life преди 9 години

Не е никак учудващо името му, защото 20-годишният ни градски герой е българо-гръцки меланж, събрал в себе си най-доброто от двете споменати народности. 

Живял първите си 18 години в Гърция, преди 2 той решава да отдаде заслуженето и на другата си родина, продължавайки образованието си именно тук. И така, с днешна дата, той е студент по „Стопанско управление” в Лесотехнически университет и твърди, че изборът му е повлиян от това, че обича да съчетава различни сегменти както в науката, така и в живота си.

Освен на образованието си Вик е отдаден и на проекта FullCircle, с който вече те запознахме преди време, и чиято основна идея е музиката да се обедини с изкуството, с цел създаване на една специфична атмосфера, имаща за цел да отведе публиката на ново и различно приключение. Следващото им парти, за което, да си признаем, нямаме никакво търпение, е на 21 февруари, но тъй като дотогава има известно време, сме ти подготвили 3+3 дози вдъхновение с чаровния Папаспиру в традиционната ни рубрика...



V.S. Кое определя стила ти на обличане?
В:
Стилът ми на обличане се определя от „свободата”. Това ми дава възможност да облека всичко без никакви колебания. 

V.S. Какво е различното между стила на българите и този на гърците?
В: В Гърция хората имат малко по-изчистен и еднотипен стил, докато тук можеш да срещнеш различни хора и стилове всеки ден.

V.S. Коя е най-ценната дреха в гардероба ти?
В:
Опитвам се да нямам привързаност към материални неща. 

 

V.S. Какво има София, което на другите места го няма?
В:
София в момента е идеалното място за реализиране на идейни проекти. Преди три месеца стартирахме с FullCircle и мисля, че резултатите са наистина изумителни. Екипът ни, поне за мен, е един от най-добрите, заради идеите и креативността на всеки един от нас. Нивото е наистина това, което трябва да бъде, трептим на една честота и смятам, че сме достатъчо смели, за да ставаме все по-добри.

V.S. Ако градът ни беше музика, то каква би била тя?
В: 
Всеки човек носи музика вътре в себе си и я усеща по различен начин. София, като столица, е доста интензивен град, всичко тук е забързано и затова аз винаги съм я „чувал” като електронна музика.

V.S. А кое е парчето, което си слушал стотици пъти?
В:
Всъщност те са две... Kostantin Sibold - Madeleine и Howling - Howling (Âme Remix).

Виж детайлите от облеклото на днешния ни градски герой в Sofia Street Style >>>


Още от рубриката тук >>>

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.