Следва

Как отслабват звездите: 10 малки тайни, които работят

View Sofia и Bra Clinic ти дават възможност да спечелиш перфектния подарък за Свети Валентин

View Sofia и Bra Clinic ти дават възможност да спечелиш перфектния подарък за Свети Валентин

All About Life преди 9 години

Салон за бельо Bra Clinic предлага голям избор на бельо и бански в 120 размера с чашки от А до К, както и уникалната услуга бра фитинг (от английски: bra – сутиен и fitting – напасване), която представлява избор на идеалния за индивидуалните нужди на жената размер на сутиена, въз основа на размера на бюста ѝ, обиколката на гръдния ѝ кош, формата и разположението на гърдите ѝ. Можете да си запишете час за консултация в салона на Bra Clinic в Сердика Център. Ако нямате време, използвайте единствения по рода в България виртуален калкулатор за определяне на правилния размер на сутиена, достъпен на braclinic.bg/calculator, който ще ви помогне да откриете точния си размер от удобството на вашия дом. Така в правилния размер всяка дама може да изглежда и да се чувства добре в кожата си.


Създателката на Bra Clinic - Изабела Сакутова, професионална бра фитинг консултантка с 11-годишен международен опит, решава да се впусне в бизнеса с бельо след собствените си обезсърчаващи опити да открие красиви сутиени, които да ѝ стават.

Убедена, че жените, без значение от размера си, заслужават по-добри варианти, когато пазаруват бельо, в началото на март 2013 Изабела открива салона за бельо от ново поколение Bra Clinic с основната идея да диагностицира и “излекува” всяка българска жена от симптомите на неподходящия сутиен (95% от жените носят грешен размер сутиен) и да ѝ даде рецепта за идеалния такъв, който да я накара да се чувства и изглежда блестящо.
 

И, тъй като 14 февруари наближава, a това е празник, на който е важно да се чувстваме добре, ние ти даваме възможността да си спечелиш една от трите награди, предоставени от Bra Clinic, а именно нощничка, парфюм и скраб за бюст. 

Условието на играта е следното: Кажи ни коя от трите награди би искал да имаш най-много и защо?

Отговора ти очакваме на познатия мейл адрес [email protected], заедно с вашите имена до 5 февруари, включително, когато трима от вас ще спечелят една от горепосочените награди.

Говорим за празника на любовта, затова изненадите и наградите не спират до тук. Освен тримата щастливци, всеки участвал ще получи ваучер за отстъпка на сутиен от Bra Clinic на стойност от 20 лева. 

Успех!


ViewSofia си запазва правото да променя, добавя или заличава част от предварително обявените условия и срокове в игрите.

Всеки имейл, изпратен на електронния адрес [email protected], както и регистрирал се в коментарната форма за участие в текущи или вече изтекли игри, се добавя автоматично към мейлинг лист, чрез който ViewSofia може да ви информира за ексклузивни новини и промоции.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 3 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.