Следва

Кристен Стюарт, Ванеса Паради и Елис Делал са лицата на новата кампания на Chanel

Всичко е в обема: Миранда Кер за Wonderbra

В последно време името на Миранда Кер пикира из страниците на специализираните...

All fashion преди 9 години

В последно време името на Миранда Кер пикира из страниците на специализираните издания, ангажирани главно с личния живот на своите "герои".

Което никак не значи обаче, че в кариерата на топ-модела е настъпило затишие: напротив, след раздялата с Victoria's Secret австралийката продължава да грее от рекламите на всевъзможни брандове. Към които се отнася и Wonderbra.

Кер се появява в новата рекламна кампания на марката, която навремето направи революция в модата в бельота със сутиена си с умопомрачителен ефект push-up. Сред най-известните лица на кампании на фирмата досега са Ева Херцигова, Ина Зобова, Надя Ауерман и Дита фон Тийз.

Миранда сключи договора с Wonderbra през февруари миналата година, а през март беше пусната и промо-кампания с нейно участие. Ето как изглеждат нещата този път.















 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 23 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.