Следва

Гръцка паста със скариди

Как отслабват звездите: 10 малки тайни, които работят

Сигурно честичко се чудиш как знаменитостите успяват да са винаги в перфектна форма и...

Health преди 9 години

Сигурно честичко се чудиш как знаменитостите успяват да са винаги зашеметяващи и в перфектна форма. Ние също, затова не спираме да се ослушваме за всички техни малки тайни. И имаме успех, защото с днешна дата успяхме да съберем цели 10 малки тайни за страхотна форма, които нямаме търпение да ти споделим...

Кейт Хъдсън

Как тази красавица постига такова съвършенство? С умен хранителен режим, разбира се, който включва много суши и възможно най-много органична храна. За Кейт беше трудно да свали натрупаните след бременността килограми, но сега отново е в супер форма. "Таблоидите бяха жестоки с мен, но аз се хранех добре и се упражнявах. Излишните килограми бавно се стопиха. Сега нямам никакви проблеми с тялото си. Дори нямам време, да се тревожа за това. "

Гуинет Полтроу



Ако спазваш правилото "едно за теб, едно за мен", когато храниш децата си, неизбежно обиколката ти ще нарасне. Но не е необходимо да забраниш всички лакомства на малките, просто прави това, което прави Гуинет, а именно, когато е време за малко хапване, тя прави своя, здравословна версия на вредните закуски, като лодки от целина с нискомаслено крема сирене и стафиди, както и смутита от замразено грозде и ягоди.

Мерил Стрийп



Легендарната актриса признава, че след като се превъплащава в ролята на терапевт за филма “Prime” й е доста трудно да влезе в кожата и във формите на Миранда Принсли от “Дяволът носи Прада”. "Трябваше да се вместя в тези дрехи от най-висша мода, така че се налагаше да направя някоя малка диета." признава тя, а тайната е "Скрий тази бутилка вино след първата чаша. Това е, което аз направих и подейства.”

Риана



"Всичко е въпрос на това, доколко се опитваш да се храниш здравословно и да посещаваш фитнеса, за да се чувстваш добре. Ако гледаш на нещата по този начин, а не с идеята, че се опитваш да отслабнеш, тогава всичко ще е по-лесно и по-успешно.”, споделя певицата, а диета й включва зеленчуци, яйчен белтък и плодове като малки закуски. Освен това пие много вода и твърди, че въглехидратите са враговете, които избягва.

Деми Мур



Жените над петдесет е много по-вероятно да жадуват за въглехидрати и мазнини от падащите нива на естроген. Но жаждата за сладко може да те атакува по всяко време и когато това се случи спокойно можеш да постъпиш като Деми Мур. Задоволи жаждата за захар с лека закуска от резенчета ябълка с фъстъчено масло. Това е удоволствие, което няма как да съсипе плана ти за отслабване.

Дженифър Гарнър



Дженифър Гарнър често е забелязвана на фермерския пазар в Санта Моника, където продават само най-пресните, местни и органично отгледани продукти. Тя е от тези звезди, които спокойно отделят нужното време да свалят килограмите след раждане. "Това, което ми помогна, беше че не чувствах натиска, че трябва да сваля всички килограми за пет минути. Отне ми шест месеца да сваля ненужното тегло. Взех си необходимото време да бъда майка и просто да си играя с децата, и един ден се събудих и осъзнах, че трябва да вляза във форма. Отървах се от всички гевреци и кроасани, казах не на вафлите, а салатата с протеин отново стана част от живота ми. Разбира се, знаех, че ще продължа да хапвам по малко шоколад всеки ден. Въпросът е в това да не прекаляваш. Да намериш баланса, при който не качваш килограми обратно, но не си и през цялото време тази изтощена майка, който не яде."

Алисия Силвърстоун



Каква е тайната на Алисия Силвърстойн за добра фигура и здрав вид, сладураната споделя, че дължи всичко на вегетарианството. "Заклевам се, че е супер лесно," казва тя. "Ако искате да отслабнете, просто се съсредоточете върху вашето здраве. Не е необходимо да си от тези хора, които непрекъснато мислят с какво се хранят, а просто да хапваш здравословно ястия на растителна основа.” Нейните най-добри съвети? "Честно казано, просто трябва да добавите повече къдраво зеле и кейл към своята диета. Погледнете кожата ми. Тази диета върши чудеса. Всичко, което трябва да направите е да се ядете пълнозърнести култури и растителни храни. Говорете с Вашия лекар за една проста вегетарианска диета.”

Бионсе



Според Бионсе и Дженифър Лопес пиенето на огромни количества вода потискат апетита. Струва ти се скучно? Експериментирай като последваш примера на красивата Бионсе и замениш водата с пилешки или зеленчуков бульон. Една чаша пълна с топъл бульон ще ти набави необходимата вода със само 20 калории.

Шарън Стоун



Питали ли сте се как Шарън Стоун изглежда толкова добре дори и на 56? Тайнтата е, че закусва сини сливи, които според д-р Маошинг Ни, най-горещият лекар по китайска медицина в Холивуд и авторитет в анти-стареенето, съдържат не само компоненти побеждаващи бръчките, като витамин Е, но също така предотвратяват подуването на корема.

Холи Бери



На Холи Бери й се наложи да промени целия си възглед за хранене и физическите активности, заради диабета, от който актрисата страда. Но това изобщо не я спира да постигане легендарната си атлетична физика. Холи споделя: "Защото съм диабетик, ми се наложиха много промени и ограничения - не ям пържени храни или рафинирана захар - само естествената захар, която се съдържа в плодовете и зеленчуците, също така почти не ям въглехидрати. Но не съм обсебена от идеята да имам най-якото дупе или най-стегнатия корем, просто ми харесва да се чувствам здрава и силна.”
 

More from View Sofia

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.