Следва

Джулиан Мур на път към Оскарите: Не бях щастлива само с кариерата си!

Новата Мис Плеймет е Виктория Ангелова (снимки)

Софиянката пребори конкуренцията снощи на конкурса...

People of art преди 9 години

22-годишната Виктория Ангелова е новата Мис Плеймейт. Сладката софиянка пребори конкуренцията на конкурса снощи и бе единодушно избрана от журито за наследничката на Кучкова. Тя спечели всички с нежния си чар и женствено излъчване, както и с изключително уверено поведение на сцената.

В първия кръг претендентките за титлата се разходиха по бельо, а във втория съблазняваха публиката със страстни закачки помежду си.

„Чувствам се велико. От мен зависи какво ще ми донесе тази награда в бъдеще", сподели Виктория.

Момичето на Плейбой е работило като крупие, но вече смята да се занимава с по-различни неща. Сексапилната столичанка разкри, че има приятел и сърцето й е заето. „Искам да се развивам. Да уча, да пътувам", каза още победителката.


Подгласнички на Вики са Марина – PlayGirl of the year 2014 и Кети – PlayStar of the year 2014. Професионалната гримьорка Марина получи диамантени бижута на стойност 4500лв., а танцьорката Кети – пътуване за двама до Рим от Alitalia. Кети, която гордо демонстрира перфектното си естествено тяло и по-различен стил от останалите претендентки, взе още една награда – момиче на :PM CLUB, връчена от управителя на клуба Кръстьо Енчев. Екипът на заведението изпрати красавицата на екскурзия до британската столица и вечер в най-популярния лондонски клуб “DSTRKT”.

Вотът на playboy.bg и съответно наградата Miss playboy.bg  бе спечелен от друга привлекателна дама – Ралица Петрова.

Журито бе в състав: Христо Запрянов – главен редактор на Playboy България, Калин Сърменов, Славена Вътова – Мис България 2006 и легендарна корица на Playboy, Биляна Евгениева - PlayStar of the Year 2013 и Ивайло Станев – фотограф на Playboy.

При резултати най-голяма тежест имаше вотът на журито - 40 процента, а по 30 процента значение имаха онлайн гласуването на playboy.bg и вотът от СМС-и. 





 


 


 


 
 






Сред гостите бяха предишните корици на Playboy Биляна Йотовска и половинката и Митко Димитров, Маги Димитрова, Биляна Бонбонова, миналогодишната участничка в конкурса Сиана, д-р Ангел Енчев и неговата половинка Теди Велинова, певецът Крум, загърбилите любимия си Челси Ваня Джаферович, Джуди Халваджиян, Ивайло „Нойзи“ Цветков и Ники Кънчев, както и Христо Сираков, флиртуващ с една от 12-те финалистки. 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра