Петъчна доза секс: Тоби Хънтингтън-Уайтли, брат на сестра си

Това, че фамилията на този хубавец ви е позната съвсем не е случайно, защото Тоби Хънтингтън-Уайтли, както можете да предположите, е брат на прелестната Роузи, служила ни за вдъхновени не веднъж.

Това, че фамилията на този хубавец ви е позната съвсем не е случайно, защото Тоби Хънтингтън-Уайтли, както можете да предположите, е брат на прелестната Роузи, служила ни за вдъхновениe неведнъж.

Днес обаче, наред е малкото й братче, което наглед засвидетелства, че сестра му не е единствената в семейството, благословена с красота и сексапил. 24-годишният блондин, който в ежедневните си занимания се грижи за телата на други хора, работейки като личен треньор, направи дебюта си като модел в сесия за британската модна марка Jacamo и определено ни остави с отворени уста, демонстрирайки великолепна физика и обаяние, каквито само човек, носещ след името си фамилията Хънтингтън-Уайтли изглежда може да има.

Всъщност късите флорални шорти са единственото излишно на снимката долу, но без значение това, дори и с тях, този петък Тоби си го заплюваме за нас. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia