Следва

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 02 - 08 февруари

Рут Колева поведе битката със Саня Армутлиева

Рут Колева поведе битката със Саня Армутлиева

People of art преди 9 години

Спорен въпрос е може ли в България да използваме думите “музика” и “бизнес” в едно изречение. Факт е, че много творци бълват продукция, опитвайки се да пробият и да намерят своето мъничко местенце под слънцето. Тази публикация, която прочетохме в histeria.bg е първата от редица, които ще излязат в същата медия и ще се опитат да направят един по-задълбочен анализ на пазара – какво му куца, кои са му плюсовете и откъде идват проблемите.

Един от тези проблеми са дружествата ПРОФОН и Музикаутор. За тях се знае от години, но както и всяка друга доходоносна за малцина схема, така и тази си оставаше потулена за сметка на музикантите. Драмата с КТБ обаче показа огромните проблеми на ПРОФОН и особено частта, в която изгоряха 10 милиона лева депозит. Въпросите защо дружеството има такъв депозит също ще разискваме допълнително. Сега искаме да споделим видеото, което една от младите надежди на българската музикална сцена – Рут Колева качи по-рано тази вечер. В него тя оправя директен призив Саня Армутлиева да бъде отстранена и от двете дружества. Видеото можете да изгледате тук:
  

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра