Следва

Помощ: Диагноза безработен!

Месечен ХОРОСКОП - Февруари 2015

Венера и Юпитер са двете планети, които ще определят позитивния характер на...

Astro преди 9 години

Венера и Юпитер са двете планети, които ще определят позитивния характер на февруари 2015 г..

До 21-ви февруари Венера ще остане в знака Риби, създавайки по този начин изключително благоприятни условия за отдих и развлечения.

От 21-ви до 23-ти февруари, Венера ще се окаже в съвпад с Марс в знака Овен. Този период ни готви много приятни запознанства, въпреки че общуването няма да продължи дълго.

От 17-ти до 26-ти февруари Юпитер ще отвори добри финансови перспективи. Ще бъде възможно да се постигне ново професионално ниво.

По време на аспекта между Венера и Сатурн в последната седмица на февруари трябва да се мисли за промяна в обстановката и в същото време за укрепване на здравето. Това е добър период за провеждане на профилактични процедури и занимания със спорт.

ОВЕН 21.03 – 20.04

През февруари в сериозен проблем за теб ще се превърне монотонността на ежедневието. От една страна, прекрасно знаеш, че рутината е неразделна и полезна част от живота, а от друга - никак не ти се иска да се примириш с това, копнееш за нещо ново, интересно, неочаквано и любопитно. Именно тази тенденция ще прави Овните изключително капризни и трудни за общуване. Февруари ще бъде свързан с детински обиди, разстройство в отношенията с любимия човек, защото практически ще бъде невъзможно да ти се угоди, без значение колко се стараят околните. Финансовата ситуация е сложна, но трудностите в тази област са напълно преодолими. Достатъчно е да преразгледаш обичайната структура на разходите си, да се откажеш от нещо приятно, но напълно излишно, за да не посрещнеш пролетта с оскъдни финансови средства. Не се поддавай на слабостите си - именно те може да станат причина за най-големите ти поражения!

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Февруари е месец пълен с събития, но всички те са свързани помежду си и наблюдателните представители на знака няма да имат никакви проблеми с определянето на това, кое се явява причина, кое - следствие. Осъзнавайки, че нищо не се случва просто ей така, може не само да откриеш, но и да отстраниш причината за проблемите си. Да, това няма да е лесно и ще изисква търпение, но Телецът никога не се е страхувал от трудностите и винаги е бил в състояние да изчака. Много комфортно ще се чувстват тези, за които вниманието към детайла се е превърнало в навик и е неразделна част от живота им. Педантичността сега ще ти помага да избегнеш много недоразумения и неприятни инциденти, да сложиш ред в работата си и у дома. Месецът обещава да бъде много успешен от финансова гледна точка, има възможност от приходи и успешни инвестиции.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

През февруари, Близнаците ще се проявят като ненадминати дипломати и ще използват това си качество ползотворно. В решаването на спорни делови въпроси именно Близнаците ще проявят своята способност да преговарят в трудни ситуации. В личния и семейния живот ще настъпи период на затишие, който ще позволи на представители на знака на Близнаци леко да се отпуснат и да се радват на живота. Любовните отношения може да приемат съвсем различна форма, което ще помогне на Близнаците да разберат по-добре себе си и партньора си. През този период, Близнаците трябва да бъдат по-внимателни към сигналите на своя организъм, те ще им подскажат за развиваща се болест или ще послужат като повод за рутинна проверка.

РАК 22.06 – 23.07

Сферата, която през февруари ще изисква почти постоянно твоето внимание, са отношенията с околните. Докато не въведеш ред в тази област, никакъв късмет и никакви усилия няма да доведат до успех. На някои хора се доверяваш повече, а на други по-малко, отколкото би трябвало - това е сериозен проблем, който би ти попречил да водиш хармоничен живот. Започни от собствените си чувства - напълно е възможно! Прекрасно разбираш от кого трябва да стоиш настрана, но просто не искаш да си го признаеш. Готов си да жертваш и своето спокойствие и финанси, и душевен комфорт за хора, които са ти скъпи. Не забравяй, че понякога е по-добре открито да признаеш своите слабости, отколкото да се преструваш, че те не съществуват. На Раците, които държат на мнението на другите, хич няма да им е лесно: тези представители на знака ще се стремят да защитят своята "репутация" на всяка цена.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

През февруари Лъвовете трябва да са готови да работят здраво - много неща ще зависят от трудоспособността им. Трябва да се отбележи, че жизненият потенциал е занижен и вероятността от преумора е много голяма. Но, от друга страна, Лъвовете, които твърде старателно избягват всякакви трудни занимания, ще останат в застой. Успехите и постиженията им ще бъдат много скромни, невидими за никой друг освен за тях. Така че избирай: или да работиш неуморно и да спечелиш, или да не се трудиш - и да не постигнеш почти нищо. Емоционалният фон не може да бъде наречен благоприятен: много Лъвове сега са подвластни на негативни емоции и трудно ще се справят с тях. По време на делови срещи ще успяват да се сдържат, но разговорите с близки хора може лесно да се превърнат в разправия, само защото ще се дразнят от много дребни неща.

ДЕВА 24.08 – 23.09

На Девите им предстои наситен със събития месец. През февруари, представителите на знака ще имат много поводи да решават не само собствените си, но и проблемите на други хора. Важно е да контролираш емоциите си: би било по-добре, ако здравият разум е водещ през този месец. Мнозина ще бъдат изненадани, виждайки в теб принципен човек, непреклонен, безкомпромисен. Не всички твои решения ще бъдат правилно разбрани и не винаги твоите обяснения ще може да променят ситуацията. Запаси се с търпение - непопулярните мерки сега са необходими. По-нататъшното развитие на събитията ще покаже, че си бил прав в много отношения. В личен план романтика, флирт и приятни срещи ще изпълнят живота ти. Обаче ще трябва да се научиш да изразяваш чувствата си по-открито и емоционално, така че да бъдат разбрани от обекта на обожание.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

За Везните месец февруари ще бъде труден и това ще се дължи не толкова на някакви реални събития, колкото на емоционален дискомфорт. Така че първото нещо, което трябва да се направи през февруари е да се ориентираш в ситуацията и обстоятелствата. Помисли и за това, дали си в състояние ли си да им влияеш, и тук е по-добре да се подценяваш, отколкото да се надценяваш. Не се обвързвай със задължения, ако има поне капка съмнение, че няма да можеш са ги изпълниш. Избягвай излишния натиск от страна на семейството, бъди спокоен и коректен, старай се да приемаш обоснованата критика с усмивка. Учтивост, коректност, дипломатичност и чувство за такт - това са качества, които ще са ти необходими, не само в официална, но и в неформална обстановка.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Много добър месец за развитие на творческия потенциал. Чети, рисувай, пиши поезия, композирай музика - възможно е работа, с която се захванеш на шега, да се окаже твое призвание и то много печелившо. Февруари е период, в който ще можеш да постигнеш успех, ако не мързелуваш! Първото нещо, което ще се изисква от теб е да учиш нови неща, при това - да учиш самостоятелно, без помощта на опитен наставник или снизходителен учител. И в личната и в деловата сфера се старай да следваш собствения си път: утъпканите пътища не биха те отвели там, за където се стремиш. Това не означава, че не трябва да вземеш под внимание грешките на другите и да анализираш чуждия опит. Експериментирай, но разумно!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

През февруари Стрелците ще бъдат противоречиви в своите желания. Смяната на професията може да донесе разочарование, а може, напротив, да разкрие скритите способности на един Стрелец. Семейните връзки през февруари трябва да се основават единствено на доверие и взаимно разбирателство. В отношенията си с втората половинка има голяма вероятност Стрелците да проявят агресия, а това би довело до неприятна промяна в целия им живот. Затова трябва много да внимаваш и да се въздържаш от критики и обвинения по адрес на партньора си.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Това е един добър месец за Козирозите. Бъди смел, опитай се да гледаш към бъдещето с оптимизъм. Може да постигнеш много, ако не се страхуваш да взимаш важни решения. Вече достатъчно дълго претегляш "за" и "против" и през февруари ще ти е съвсем ясно, че има още един важен фактор, който е необходимо да се вземе предвид - твоето желание. Така че, съсредоточи се върху това, което наистина искаш. След това ще ти стане много по-лесно да го получиш. Самотните Козирози се нуждаят от малко лекомислие - странно, но именно това е качеството, което прави представителите на този знак особено привлекателни за противоположния пол.

ВОДОЛЕЙ 21.01 19.02

През февруари, представителите на знака Водолей ще имат възможност да осъществят отдавна назряващи промени в професионалната си дейност. Ще имаш реален шанс да напреднеш в кариерата, възможност да управляваш голям бизнес проект, да привлечеш нови партньори; ще можеш бързо и ефективно да решиш задачи, които възникват в процеса на работата. Може да се наложи да работиш в събота и неделя. Но трябва да се помни, че такъв късмет - не продължава дълго и ситуацията може да излезе извън контрол, ако не продължиш да работиш достатъчно усърдно по целта, която ти е на дневен ред.

РИБИ 20.02 – 20.03

Опитай се да преживееш този месец спокойно, без вълнения и тревоги. Да, това е трудна задача за впечатлителните и емоционални Риби, но съвсем не означава, че представителите на този знак не могат да се справят с нейното решение. Не забравяй, че спокойствието (това, което често се свързваш със скука), сега по-вероятно да ти донесе усещане за душевен комфорт, отколкото суетата или промяната. Февруари е много подходящ за решаване на нестандартни и сложни задачи. Потенциалът на Рибите е огромен и представителите на знака ще могат да му намерят добро приложение. Решенията, които вземеш самостоятелно, в голямата си част ще бъдат успешни.
 

More Astro