Следва

INSTAGRAM моменти... Super Bowl XLIX

Първите бащински пориви на Джъстин Тимбърлейк

Нежни бащински чувства изпълниха Джъстин Тимбърлейк навръх рожденния му ден, когато той най-официално публикува първата снимка с нероденото си бебе в Instagram.

People of art преди 9 години

Нежни бащински чувства изпълниха Джъстин Тимбърлейк навръх рожденния му ден, когато той най-официално публикува първата снимка с нероденото си бебе в Instagram.

На нея страшно чаровният бъдещ баща целува корема на своята половинка Джесика Бийл, като от кадъра личи, че г-жа Тимбърлейк е вече в съвсем напреднала бременност. От текстът под снимката пък става ясно, че и двамата не знаят все още пола на бебето, или поне не искат да го издадат, но и нямат търпение то да им се случи.

Щастливото събитие се очаква в началото на пролетта, като близки до двойката издават, че стаята на бебето вече е готова, заедно с един куп дрешки, играчки и всички необходими принадлежности. Бъдещата майка непрекъснато купувала дрешки и аксесоари за момиченце, съобщават бдителни папараци, така че може и да не е съвсем тайна пола на наследника Тимбърлейк.

Бъдещият татко вече мечтае малката му принцеса да стане певица. "Той дори й купи китара. Предполагаме, че сам ще я научи да пее. Все пак е Джъстин!", съобщиха пред медиите някои от приятелите му.


33-годишният певец и 32-годишната актриса минаха под венчило през 2012 г. и са сред най-романтичните звездни двойки. Те често споделят любовта си, като неотдавна Тимбърлейк направи серенада на съпругата си по време на свой концерт.

 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра