Следва

През седмицата ще видим ОЩЕ...

INSTAGRAM моменти... Super Bowl XLIX

Най-медийното събитие в САЩ, финалът по американски футбол между отборите на...

People of art преди 9 години

Най-медийното събитие в САЩ, финалът по американски футбол между отборите на "Ню Инглънд пейтриътс" и "Сиатъл Сийхоукс", се състоя снощи и всички социални мрежи се превърнаха в място за отразяване на дългоочкаваните няколко часа. Разбира се, нито една от знаменитостите, не пропусна да отбележи присъстъвието си на впечатляващия мач, а ние събрахме всички Instagram моменти на едно, за да обобщим случилото се около и по време на спортното мероприятие.

И така, ако трябва да бъдем кратки, ще започнем с това, че "Ню Инглънд пейтриътс" спечели Супербоул XLIX след поредния силен мач на половинката на Жизел Бюндхен, куотърбека Том Брейди, който според всички критици е успял да влезе в историята на американския футбол. В историята на супербоул влезе и Кейти Пери, която в продължение на 12 минути държа публиката на крака, докато изпъляваше най-големите си хитове. Попзвездата се появи върху огромен метален лъв. Тя изпълни хита си "Roar" /"Ръмжене"/, за най-голяма радост на 65-хилядната публика на стадиона на университета във Финикс. След това Пери включи в програмата си "Dark Horses" и хита, който я направи световноизвестна - "I Kissed A Girl". Акомпанираше й на китара Лени Кравиц, като на фона вървеше поредица от специални ефекти. След това сцената се преобрази в океански плаж за "Californian Girls", преди финалната експлозия на "Fireworks".


Останалите детайли от събитието можете да откриете в снимките горе >>>

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра