Следва

Едната половина от TIEFSCHWARZ гостува на TAKEOVER

Ема Уотсън е най-новата принцеса на Disney

Ема Уотсън е актрисата, която е избрана да изиграе ролята на Бел в игралната адаптация на Beauty and the Beast (Красавицата и звярът) на Disney...

Movies & TV преди 9 години

Ема Уотсън е актрисата, която е избрана да изиграе ролята на Бел в игралната адаптация на Beauty and the Beast (Красавицата и звярът) на Disney.

"Филмът беше толкова важна част от детството ми, че се чувствам нереално, че ще танцувам на Be Our Guest и ще пея Something There", написа Уотсън в своя Facebook профил. Тя допълни, че започва уроци по пеене и няма търпение да дойде времето, в което всичките й фенове ще видят напредъка й.

Една от най-известните анимации на студиото ще бъде превърната в игрален филм от режисьора на Twilight: Breaking Dawn (Здрач: Зазоряване) - Бил Кондън. Актрисата, позната от поредицата за Хари Потър, The Perks of Being of Wallflower (Предимствата да бъдеш аутсайдер) и Bling (Блясък) не даде повече информация за сюжета и тона на филма, но ако вярваме на тенденцията, която следва Disney, то лентата ще заложи на  по-мрачна версия на приказката. 

Сред останалите игрални приказки, които Disney подготвя, са Jungle Book (Книга за джунглата) с режисьор Джон Фавро и Cinderella (Пепеляшка) на Кенет Брана.

More Movies & TV