Следва

Официално: Брус Дженър сменя пола си

Double Trouble: Гущерови vs. Кардашиян-Уест

Трудно бихме се развълнували от факта, че Мария и Християн Гущерови...

People of art преди 9 години

Трудно бихме се развълнували от факта, че Мария и Християн Гущерови най-накрая са се взели, но прилежащата на новия брой HELLO!България корица, ни припомни за събитието, провело се преди дни, и не само ни припомни, а направо ни спомни абсолютно същия кадър, сниман някъде преди половин година на една не по-малко кичозна сватба, само че с по-отбрани гости. А именно тази на Ким Кардашиян и Кание Уест!

През май, на сватбата за милиони реалити звездата и рапърът казаха обетите си по залез слънце пред стена от бели рози висока 6 м, която впечатли всички присъстващи, а и тези, които чакаха с нетърпение всеки кадър от най-одумваното събитие на 2014-та. Ким бе със сдържан грим, небрежна прическа и двете с дъщеря й Норт носеха рокли на една и съща марка, в случая Givenchy.





През януари тази година, горенаписаното се повтаря дословно, но този път, за да сбъдне детската мечта на една фолк певица. Облечена в рокля Ermanno Scervino, Мария позира пред фотографите на добре познатата стена от бели рози, редом до дъщеря си, която, по случайност, е с копие на тоалета и прическата на мама. Наистина мила картинка, която някак обаче, ни се стори твърде нахална с изключително старателното си плагиатство.

Но нека не бъдем прекалено строги!





 
 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра