Следва

Спечели покана за TAKEOVER с TIEFSCHWARZ

ЪПСУРТ за първи път в YALTA CLUB. Спечели 2 билета за партито на тримата Големи!

Хип-хоп триото ЪПСУРТ ще влезе в YALTA CLUB за първи път в историята на групата този четвъртък, 5 февруари...

All About Life преди 9 години

 

Хип-хоп триото ЪПСУРТ ще влезе в YALTA CLUB за първи път в историята на групата този четвъртък, 5 февруари. 18 години след първия си запис, групата все още не е имала участие в YALTA, затова и поводът - официалното афтър парти на Третите годишни хип-хоп награди 359 HIP HOP AWARDS 2015, идва точно навреме. Всички фенове на неподражаемите ЪПСУРТ могат да очакват едно безкомпромисно добро парти, чийто официален старт ще бъде даден в 23:30. Заедно с Ъпсурт, в клуба се очакват и победителите в церемонията 359 HIP HOP AWARDS 2015, която ще се проведе по-рано същата вечер в зала 3 на НДК.



ЪПСУРТ нямат еквивалент на българската хип-хоп сцена и лесно могат да бъдат определени като най-успешната рап група в България на всички времена. Хазарта, Буч и Бат Венци вече 18 години не спират да правят хит след хит: „И твойта майка също”, „Искам твoeто тяло”, „3 в 1”, „Втора цедка”, „Звездата”, „Мрън, мрън”, „Колега”… и още много емблематични парчета, чиито припеви можем да запеем от раз. За дългите си години на слава, момчетата запазват бунтарския си дух и остават верни на стила си, независимо от новите музикални тенденции. Майстори на римите, възпяли най-наболелите обществени проблеми, ЪПСУРТ правят хип-хопа, който им се слуша, но очевидно това е и музиката, която всички ние обичаме.

Затова сме готови да дадем на човека с най-много късмет, знаещ отговора на въпроса През коя година е създадена групата Ъпсурт?, една двойна покана за партито.

Изпращайте своите предположения на познатия [email protected] до 5 февруари, четвъртък, заедно с двете си имена и стискайте палци за късмет. В късния следобед на деня ще изберем и щастливецът, който ще види легендарните момчета на живо!
 


*Верният отговор на нашия въпрос е 1996 г.

Дватa пропуска за партито на Ъпсурт тази вечер в Yalta отиват при Мария Костова. Името й ще бъде записано в гест листата на събитието, наред с това на някой от нейните приятели. 
Двамата трябва да влязат преди 00.30 часа.

Честито!

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.