Следва

Вижте новата H&M Studio колекция и ще отгатнете защо я обичаме

Fashion Battle: Задължителна. Малка. Черна.

Нашата стилна, цветна и еклектична поредица, наречена първоначално...

Shopping преди 9 години

Нашата стилна, цветна и еклектична поредица, наречена първоначално Fashion battle -  опитоми есента, а от днес Fashion battle - spring wardrobe planning, продължава от днес като поставя един срещу друг модните ни редактори, които ще се съревновават да изберат най-актуалните, привлекателни и свежи елементи от пролетно-летните предложения, съчетавайки личното творчество с модата.

Днешният ни шопинг, комбиниран с рисунка, колаж и фантазия е вдъхновен от най-елегантната дамска придобивка - малката черна рокля. Главните роли днес се играят от Skinny Mini и Къдравелка.

Габриела



По принцип винаги стоя в светлата топла гама, но за стилистични идеи, които изискват черен цвят, избирам basic елемент под формата на малката черна рокля. Старая се да разнообразявам максимално визията й и още щом времето се стопли достатъчно, ще я изкарам от парти амплоато и ще я облека през деня с бежов тренчкот, chunky боти с отворено пръстче, малка messenger чанта и oversized слънчеви очила. А за да не е претенциозна комбинацията, ще се възползвам от no make up face тенденцията, а косата ще я вдигна на небрежен и разрошен кок.

totallyerectedstore.com

Мирела



Всяко момиче си има по-една такава любима, а ако нямаш е крайно време да се добиеш с една, в която гарантирано да се чувстваш секси и страхотно. Да, става дума за малката черна рокля, тази вярна приятелка, която се е настанила в гардероба ни и честичко се обръщаме към нея, когато искаме всички погледи да са вперен в нас и да се чувстваме неотразимо. Моята любимка в момента е от Versace Jeans и е скини, мини и ми пасва идеално, а за да ми е още по-любима си има страхотен детайл от кожа с метални акценти за малко бунтарски и парти привкус.
 
totallyerectedstore.com

Анкета

Коя от двете малки черни рокли заслужава да победи в днешното шопинг съревнование?

More from View Sofia

More Shopping