Следва

Бикини пищност: Sports Illustrated пусна за пръв път в историята си реклама с plus size модел

Директно от PR-a: "Катя Дунева заминава за Швейцария, ще покаже българският стил в модата за езда"

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса предаваме част от дневната доза ПР, която пристига на...

Други преди 9 години

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса предаваме част от дневната доза ПР, която пристига на редакционната ни поща и която сама по себе си заслужава внимание заради стилистичната, граматическата и/или съдържателната си "стойност". Автентични остават заглавията и съдържанията на прессъобщенията.

Надяваме се да сa ви толкова забавни, колкото и на нас.

Катя Дунева заминава за Швейцария, ще покаже българският стил в модата за езда

Екатерина Дунева – Мисис България 2007, носителка на титлата Mrs UN World 2008 от САЩ и една от най-успешните ни елитни ездачки, е българката, която ще бъде специален гост на едно от най-престижните състезания по езда в Европа – Global Champions Tour. Тя заминава на турнира, който е в ранглистата на топ 10 в света, по покана на олимпийския шампион от Лондон 2012 – швейцарецът Стив Герда, който отдавна е почитател на Дунева, и неговата половинка Джеки Дау, която пък е бивша приятелка на пилота от Formula 1 - Кими Райконен.

По време на престижния турнир, Екатерина Дунева ще има възможността да покаже и първата българска колекция елитни костюми за езда Horse Fashion Edition. Колекцията, създадена от Дунева, Диляна Попова и Алекс Арабаджиева е първата в 100-годишната история на конния спорт у нас, и беше показана за първи път на специално ревю в края на миналата година в хотел Кемпински София. Освен заявка за незаета досега ниша в модния бизнес, колекцията се радва и на много добър международен отзвук, което е причина една от най-красивите българки и елитни ездачки да я покаже пред отбрана публика в Швейцария.

More from View Sofia

More Други