Следва

Любовна сюита за и от столетници

Бикини пищност: Sports Illustrated пусна за пръв път в историята си реклама с plus size модел

Всички знаем какво е стандартът за дамска хубост според списание Sports Illustrated, или поне...

Други преди 9 години

Всички знаем какво е стандартът за дамска хубост според списание Sports Illustrated, или поне какво беше. До днес, когато световноизвестното издание за пръв път пусна реклама на бански с модел plus size.

Изданието, на страниците на което традиционно попадат известни супер красавици с идеални форми, като е достатъчно да споменем Ирина Шейк и Хайди Клум, определено е в процес на преразглеждане на своите естетични стандарти. Новият брой на Sports Illustrated ще се появи на пазара още в идните дни, а в него няколко страници украсяват снимките на 27-годишната plus size модел Ашли Греъм.

Момичето носи бански и бикини на марката Swimsuits for all, специализирана в плажното облекло за по-пълни жени. Специално за фотосесията в Sports Illustrated американската марка организира кампанията Curves in Bikinis - "Форми в бикини", целта на която е да засвидетелства подкрепа на жените с пищни форми, помагайки им да се чувстват уверено, да обичат себе си и да живеят в хармония с телата си.

Знам, че изглеждам секси, и искам всички жени с голям размер да осъзнаят, че те също изглеждат привлекателно, споделя по повода Греъм.

Ашли се снима и в горещо видео в подкрепа на кампанията. Моделът дефилира покрай басейн, привличайки вниманието на всички мъже наоколо. На финала мацката сваля сутиена и го хвърля настрана.

Всъщност, родената в Небраска Ашли Греъм е вече достатъчно известна в света на модата за дами с пищни форми. Тя е снимала за Vogue, Elle, Harper's Bazaar, Glamour, Latina, The Edit и много други.

Напомняме, че само седмица назад друга американка и модел plus-size Тес Холидей подписа договор с агенцията за модели MiLK Management и стана най-едрият модел в историята.



Кадри от видеото









Снимка от Instagram






Иначе, на корицата на броя, посветен на банските костюми за 2015 на Sports Illustrated се оказа друга гореща мацка, с обиколки, далеч отстъпващи на обиколките на Ашли, а именно 24-годишната Хана Дейвис.



На нейно място, а именно корицата на Sports Illustrated Swimsuit Issue, което се счита за един от най-престижните ангажименти в бранша, в различните години са били такива звезди от моделския бизнес като Ел Макферсън, Кейт Ъптън, Ирина Шейк, Тайра Бенкс и Петра Немцова.

Най-добрите корици за последните 50 години - горе в галерията.
 

More Други