Следва

H&M Studio е от 12-и март в магазините. Да видим пълната колекция!

Сладката огромна Тес с договор за милиони

Моделът с повече от plus size форми Тес Холидей /истинско име Тес Мънстър/ предизвика...

All fashion преди 9 години

Моделът с повече от plus size форми Тес Холидей /истинско име Тес Мънстър/ предизвика преди дни фурор, като прекрачи с една гигантска крачка ред етапи в кариерата си и се нареди сред най-ценените в бранша. Тес подписа договор с една от най-солидните агенции в света на модата - Лондон-базираната MiLK Management и разлюля света.

Тес е симпатична американка, която се отличава с изключително нетрадиционните си мерки за професията - ръст от 165 сантиметра и 24 номер облекло по английската номерация /което е 58 някъде по нашите стандарти/.

"Мечтая за това цял живот и даже не мога да повярвам какво се случва с мен. Помня, бях на 15, когато разбрах за съществуването на модели plus size и веднага отидох на кастинг. Само че ме върнаха вкъщи, просто не съответствах на представите им. Казаха ми и това, че никога няма да стана модел. Но, аз съм упорито момиче!", разказва госпожица Холидей пред списание People.

Независимо от успеха си към днешна дата, Тес признава, че продължава да получава негативни писма и коментари по свой адрес. Само че едновременно с това числото на последователите й в Instagram расте с всеки изминал ден, и вече е над 350 000!



"Когато станах модел, започнах да гледам на тялото си от съвършено друг ъгъл. Понякога гледам своя снимка и си мисля: "Ей, та аз съм симпатична". Но не беше лесно, да си дотолкова нестандартен като мен, при това обсипан с татуировки", допълва дамата.

Тес Холидей отделно е основателка на движението #EffYourBeautyStandards, с помощта на което се призовават момичетата и жените да обичат себе си и своето тяло и да не обръщат внимание на стандартите.


















Тес Холидей с годеника си Ник


 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 15 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.