Следва

МОМЕНТИ ОТ ДЕНЯ: Пламена този петък

Без страх от времето

За жените преди, по време и след менопаузата е създаден продукта МЕНОПАУЗА ФОРМУЛА...

Health преди 9 години

За жените преди, по време и след менопаузата е създаден продукта МЕНОПАУЗА ФОРМУЛА, който е изцяло натурална комбинация от билкови екстракти в подкрепа на женското здраве!

Менопауза формула е продукт на Natural Factors* - най-големият производител на природни продукти в Канада, който балансира колебанията в нивата на хормоните у жените. Приемът на Менопауза формула се препоръчва и след прекарана хистеректомия, когато женският организъм има нужда от силна подкрепа! Тази уникална формула съдържа екстракти от гроздовиден ресник, аврамово дърво, женско биле, див ямс и хмел – всички те са напълно безопасни, но достатъчно ефикасни, за да се чувства жената пълноценна във всяка възраст!

Активните съставки в продукта: Подкрепят дейността на нервната система; Поддържат костната система в добро здраве; Подсилват имунитета; Поддържат нормалния жизнен тонус и кондиция у жените над 45 годишна възраст; Облекчават симптомите, характерни за периода на менопауза: горещи вълни, нощни изпотявания, вагинална сухота и уринарни симптоми, намалено либидо и др. Горещо препоръчваме!

Повече за продукта можете да откриете на revita.bg
 



*Natural Factors - най-големият производител на природни продукти в Канада. Компанията предлага над 500 хранителни и диетични добавки, под формата на гел-капсули, проахове, тинктури и др. Специалистите от Natural Factors работят съвместно с екип от традционни лекари, натуропати, фитотерапевти, диетолози и др., с цел максимално високо качество на всичкипродукти!


 

More from View Sofia

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.