Следва

Мария Силвестър и Александър Кадиев са водещи на четвъртия сезон на „България търси талант”

Три звездни дуета на големия финал на X Factor

Рок легендата Джо Лин Търнър забива със Славин, британската поп звезда Джеймс Артър пее в...

Events преди 9 години

Рок легендата Джо Лин Търнър забива със Славин, британската поп звезда Джеймс Артър пее в дует с Михаела, а безкомпромисният победител от X Factor 2013 Жана Бергендорф излиза на сцената с Невена Пейкова – това ще бъдат трите звездни дуета на големия финал на X Factor този понеделник, 9-и февруари, 20.00 ч. по Нова.


Джо Лин Търнър

Фронтменът на Rainbow и Deep Purple Джо Лин Търнър ще разтърси щоуто заедно с рок откритието на сезона Славин – двамата ще изпълнят едно от емблематичните парчета на Rainbow. Това ще бъде сбъдната мечта за родния талант, след като веднъж вече призна, че Търнър е сред ТОП 5 любимите му рок вокали. Жана Бергендорф, която впечатли самия Саймън Кауел с таланта си, ще даде своята подкрепа за един от най-сериозните претенденти – Невена Пейкова. Двете ще направят шеметно дуетно изпълнение на вечен хит, който този път той ще прозвучи в нетрадиционен госпел вариант.


Джеймс Артър

Изпълнителят на хита Impossible Джеймс Артър ще излезе на сцената на родния X Factor с нов аранжимент на известно парче, създаден с помощта на Рей Хеджис, музикален продуцент на X Factor UK. След като в Къщата на съдиите определи Михаела като истинска поп звезда, сега той ще пее в дует именно с нея.

Как ще се представят тримата финалисти рамо до рамо с едни от най-големите световни и български звезди? Кой ще бъде новият X Factor на България? – гледайте големия финал, 9 февруари, 20:00 ч. по Нова.

X Factor. Финалът – понеделник, 9-и февруари, 20:00 ч. по Нова

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?